A Star Wars/Csillagok háborúja filmek rajongóinak a körében miért olyan népszerű Csubakka karaktere?
Figyelt kérdés
Én szeretem ezeket a filmeket/sorozatokat (kivéve a Disney-trilógiát), de nekem Csub sose volt "húdekirály!" szereplő (nem túl megnyerő külső, f*ingod sincs mit mond/hogy érti meg Han néhány morgásból a beszédét, és ehhez hasonlók...).
Szerintetek?
2021. máj. 28. 20:02
1/6 anonim válasza:
Én sem kedvelem, de szerintem azért, mert egyedi a jelmeze, nem sok ilyen szőrös főkarakter van, érdekes és egyedi a hangja. Szerintem valami ilyesmi. A legtöbb szereplő egy sima ember, innen jobban kitűnik egy kutyámmajom.
2/6 anonim válasza:
Maga a faja az ami kemény. Elég szívósak és erősek. Meg ugye jófiúk is abban az univerzumban.
Ez a tisztelet és a rajongás oka.
Valamint tényleg egy másik faj, azok mindíg jobban felkeltik az érdeklődést, mint a sima emberi karakterek.
3/6 anonim válasza:
Mert olyan mint egy nagy kutya, amik ugye aranyosak. Szerintem még Groot személyisége is ez alapján készült, Rockettel pont olyan párost alakítanak.
4/6 anonim válasza:
Akkoriban mikor az első részt bemutatták, még ritkaságszámba mentek az ilyen karakterek, meg volt 1-2 zorall, de vicces jelenete is az eredeti trilógiában. Gondolom ott alakult ki a kultusza, ahogy egyébként Boba Fettnek is a jelmeze miatt lett rengeteg rajongója, pedig nagyjából ő se csinált semmit abban a 3 percben amit szerepelt.
5/6 Tomcsi80 válasza:
Csubakka személye akkor lett fontos kérdés, mikor a Disney trilógiát elkezdték forgatni. Azok akik olvasták a legendákba sorolt könyveket, azok tudják, hogy a Yuuzhan-Vong háborúban meghalt mikor a Sernpidal bolygó lakosait menekítették. Ekkor gondolta a Skywalker Story Group és a Lucas éra Star Wars szakértője Leeland Chee, hogy mégsem kellett volna megölni, mert figura és plüss baba eladás szempontjából ez nem érte volna meg.
6/6 anonim válasza:
Én se nagyon kedvelem, és a rajongás okát sem nagyon értem
Maximum tényleg az, hogy kicsit kutyaszerű, meg a jó oldalon álló idegen lény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!