Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az a mostani vagy...

Melyik az a mostani vagy régebbi sorozat, amit úgy tűnik, hogy szinte csak te szeretsz vagy ismersz és nem érted, hogy mások miért nem fedezik fel?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 24. 18:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Munkaügyek.

2012, és 2017 között adták az M1-en, és a Duna Tv-n.

Sajnos a sorozat befejezése után ismertem csak meg a sorozatot, de azóta is nagyon nagy rajongója vagyok.

2021. ápr. 24. 18:55
 2/12 anonim ***** válasza:
A Munkaügyeket még most is adják, szoktam látni az újságban..
2021. ápr. 24. 19:06
 3/12 anonim ***** válasza:

De azok csak ismétlések, ráadásul este 10 után adják.

Nem akarok fennmaradni este 10-ig, csak hogy megnézzem azt, amit a YouTube-on is megnézhetek bármikor! :)

2021. ápr. 24. 19:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha Magyarországból indulunk ki akkor a Monk. Én oda meg vissza vagyok tőle. Brutálisan betalált nálam. Minden egyes fontosabb karakter szimpatikus, akármikor tudnám nézni, mivel epizodikus, bármikor lehet nézni egyet akár a közepéből is és a fiatalabb generációból nem sokan ismerik itthon, pláne nem szeretik. Persze kivétel mindig van, de tényleg nem sok szerintem.
2021. ápr. 24. 22:10
 5/12 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

Kedves Első!

Valóban igazad van, egyébként általában én sem a TV-ben nézek meg egy sorozatot. Csak azért írtam, hogy szoktam látni az újságban, hogy adják, mert gondoltam, esetleg nem tudsz róla, és így egy kis "meglepetést" okozhatok 😄

2021. ápr. 24. 23:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Végtelen határok (1995)
2021. ápr. 25. 09:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Az jó volt :) tavaly néztem újra az 1.évadot
2021. ápr. 25. 12:50
 8/12 anonim ***** válasza:

Célszemély (Person of Interest) sorozatot a legtöbb ismerősöm nem ismeri, pedig szerintem zseniális (kisebb-nagyobb hibái ellenére is).

Seal Teamet se sok ismerősöm ismeri, pedig nekem aktuálisan abszolút kedvencem.

A The Boys-t eleve úgy ismertem meg, hogy valaki panaszkodott rá, hogy mennyire nem ismeri senki, szóval gondolom ez is ilyen lehet, azóta se sok olyannal beszéltem, aki ismerte.

Az Űrháború 2064 (Space Above and Beyond) nagyon régi sorozat és már akkor se túl sokan ismerték, azóta meg mindenki elfelejtette, pedig szerintem nagyon jó volt.

Az új Lost in Space sorozatot is nagyon jól megcsinálták és mégsem sokan szokták emlegetni.

2021. ápr. 25. 18:04
 9/12 anonim ***** válasza:

A Munkaügyeket én is szerettem egy időben, de a vége felé már nagyon elfáradt szerintem.

A folytatásának szánt Tóth János meg szerintem már eleve borzasztóan rosszul indult, úgyhogy fel is adtam, így nem tudom, hogy sikerült-e feltornászniuk, pedig kár mindkettőért.

2021. ápr. 25. 18:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Viszont ha már magyar sorozat, akkor Mi kis falunk viszont nagyon jól eltalált humorú, rengeteg jó színésszel - bár nem hiszem, hogy annyira kevesen ismernék.
2021. ápr. 25. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!