Valami jó sorozat? Te miket szeretsz?
Ezeken kívül (mert már láttam, nem azért mert nem szeretem)
Szívek szállodája
Jóbarátok
Született feleségek
Grace klinika
Szellemekkel suttogó
Dr House
Vámpírnaplók
Igazából tipikus átlag néző vagyok. Milyen ehhez az ízléshez passzoló sorozat van még?
én 17 vagyok és ezeket a sorozatokat imádom(próbálom sorrendbe írni és véleményt is mondok hátha segít):
The Vampire Diaries (ezt te is írtad imádom:D)
Pretty Little Liars ( ez nagyon nagyon jó sorozat igazi csajos tele izgalommal. mikor azt hiszed h végre kiderül valami h ki és mi csinálja benne a dolgokat hát akk se derül ki:D ne ez értelmesre sikerült a lényeg az h biztos vagyok benne h tetszene:))
Nikita ( ez egy akció jellegű sorozat, ezt is nagyon szeretem ezt inkább annak ajánlom aki szereti az akciófilmeket)
szülifelién is nagyon szeretem:))
90210 ( erről már minden bizonnyal hallottál én szeretem nézni:D)
No ordinary family (ebből csak 4 részt láttam de elég jónak ígérkezik a család-nak egyik napról a mésiknak különleges képessége lesz;))
Castle (TV-be nézem és sokat nevetek rajta)
Hellcats (ezt ált akkor nézem mikor unatkozok)
Persons Unknowing( ebből két részt láttam de az megfogott, pár embert elrabolnak és egy városban ébrendnek fel ami tök üres és csak ők vannak benne, van nekik ott minden féle bolt és minden be van kamerázva, de nem tudnak kimenni a városból)
na asszem ennyi remélem segítettem:D
Én angolul, felirattal szoktam ezeket nézni:
True Blood (3 évad van meg, nyáron jön a 4.:D)
Odaát (bár már a 6. évad közepénél járnak)
Misfits (Eddig két évad: egyik évad 6, másik 7 részes. Nem tudom, hogy mikor lesz harmadik évad, de remélem hamar:))
Gossip Girl (4. évad 11. rész volt az utolsó rész. Volt egy kis téli szünet:) De 27-én jön a következő rész:))
Dr. House: Írtad, hogy te is nézed. Ha feliratosan is érdekel, holnap ér véget a téli szünetük. Ha jól emlékszem 7. évad 9.rész következik
Vámpírnaplók: Ez is a napokban fog folytatódni. 2. évad 12. rész jön hamarosan:D
Ha TV-s sorozatokra gondoltál, akkor nem tudok semmit ajánlani, mert nem szoktam Tv-t nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!