Melyig dragon ball sagat érdemes dragon ball z ben nézni?

Az összes harcnak jobb a zenéje a Z-ben. A Z zenéi annyira illenek az akció jelenetekhez hogy néha több úgy éreztem a zenék miatt mintha VR szemüveggel néznem.
Egyébként a Dragon Ball egyike azon kevés animének aminek jó fillerei vannak. Az Other World Saga jó, amikor vezetni tanulnak az az egyik legjobb rész az egész franchiseben és amikor Goku félt az injekciótól miközben azért volt kórházban mert agyonverték vagy amikor Bulma rózsaszín inget készített ki Vegetának azon behaltam.
Ha nem szereted a hosszú harcokat akkor a Frieza Sagat ne nézd meg a Z-ben, a harc 4,5 órás. A Gohan vs Cell is kb 2 óra. De a DBZ harcok -a közvélemény szerint és szerintem is- messze a legjobbak az animékben a mert intenzívek, izgalmasak, akciódúsak, a zenékről már írtam, és néha nagyon brutálisak (főleg Nappa vs mindenki, Goku vs Vegeta, Krillin vs Frieza, Vegeta vs Frieza, Videl vs Spopovich és amikor meghal valaki). Szóval nem nagyon van anime ami ennél hype-osabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!