Még soha nem használtam egy streaming alkalmazást sem, ezért szeretném tőletek megkérdezni, hogy mit érdemes választani ha csak egy oldalra akarok előfizetni? A 4k tv-t akarnám kihasználni 4k tartalom nézésére főleg filmek és animékre. A magyar szinkron annyira nem fontos(jó ha van) de felirat azért legyen azokon amiket nézek. Mindenhol van egy-egy sorozat ami érdekel de most csak azokért nem akarok 4 platformra előfizetni. Sokan a netflixet nézik, itt ha jól tudom van anime is de ez az egyik legdrágább. Van még az hbo max, disney+, amazon prime. Egy kicsit a disney+ felé nézelődök mert nem is drága(2490ft/hó) 4k minőség akár hat ember is nézheti ugyan azt stb... Ti mit javasoltok ha csak EGY platformra szeretnék előfizetni?
Van egy nagyon jó streaming szolgáltató, úgy hívják, hogy rarbg. De ha az nem jó, akkor ott van a PirateBay. Igaz, egy pár percet tölteni fog, meg kell pár szabad gb a gépen, de legalább ingyenes, és 4k.
2022. aug. 29. 01:33
2/16 anonim válasza:
Ha azt mondom, hogy válaszd az HBO-t, de a Netflixes sorozatok érdekelnek jobban, akkor előfizetsz az HBO-ra, amit nem is fogsz nézni?
Mindegyik streaming szolgáltatónál van valami sorozat ami érdekel ezért engem egyik sem vonz jobban mint a másik. Netflixen a stranger things, hbo peaky blinder/trónok harca, disney+ mandalorian, amazon prime the boys. Mindenhol van valami ami érdekelne ezért nem fogom csak a stranger things miatt a netflixet valasztani a hbo helyett.
2022. aug. 29. 06:32
6/16 anonim válasza:
a peaky blinders is netflixen fut
nézd meg a kinálatukat, és ahol a legtöbb számodra érdekes tartalom van, arra fizess elő, mi nem tudunk dönteni helyetted.
2022. aug. 29. 07:45
7/16 anonim válasza:
Fizess elő most mondjuk a Netflixre, két hónap múlva az HBO Maxra, aztán ugyanígy a többire (nem egyszerre persze, hanem egymás után). Néhány hónap alatt megnézed, ami érdekel, aztán lemondod és váltasz. Nem muszáj örökre egy szolgáltatónál maradni csak azért, mert érdekel onnan három sorozat.
2022. aug. 29. 09:09
8/16 anonim válasza:
Én netflixes voltam, de belefáradtam a pocsék minőségbe, és abba hogy tojnak a szinkronra. Azóta HBO, és Disney + van.
2022. aug. 29. 09:54
9/16 anonim válasza:
"nem fogom csak a stranger things miatt a netflixet valasztani a hbo helyett"
Máris kizártál egy lehetőséget. Így tovább.
2022. aug. 29. 11:05
10/16 anonim válasza:
Az elmúlt pár hétben ezek a szavazós streaming kérdések jönnek elő, nincs olyan nap ami ilyen kérdés jön elő, gondolom megunták a torrentezést, ami érthető kényelmetlen és illegális...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!