Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik streaming oldalt...

Trashboy kérdése:

Melyik streaming oldalt érdemes választani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Még soha nem használtam egy streaming alkalmazást sem, ezért szeretném tőletek megkérdezni, hogy mit érdemes választani ha csak egy oldalra akarok előfizetni? A 4k tv-t akarnám kihasználni 4k tartalom nézésére főleg filmek és animékre. A magyar szinkron annyira nem fontos(jó ha van) de felirat azért legyen azokon amiket nézek. Mindenhol van egy-egy sorozat ami érdekel de most csak azokért nem akarok 4 platformra előfizetni. Sokan a netflixet nézik, itt ha jól tudom van anime is de ez az egyik legdrágább. Van még az hbo max, disney+, amazon prime. Egy kicsit a disney+ felé nézelődök mert nem is drága(2490ft/hó) 4k minőség akár hat ember is nézheti ugyan azt stb... Ti mit javasoltok ha csak EGY platformra szeretnék előfizetni?

2022. aug. 29. 01:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%
" A kérdező a Netflix-mániás aki az ncore vesztét várja?".
2022. aug. 29. 19:28
 12/16 anonim ***** válasza:
37%

ha animéket is akarsz rajta nézni akkor a hbo max meg a disney+ már egyből offos mert azokon nincsennek animék, amazon prime-on ugyan vannak jó sorozatok/animék meg szinkronok, de ettől függetlenül én nem ajánlanám.

próbáltam 2 hónapig az appot, nekem buggolt mint az isten, szinkronok is ugy voltak hogy egyik évadba van a következőbe már nincs. animékből is csak egy kis listát fogsz találni.

szerintem a legjobb döntésed a netflix lesz ha mindenképp muszáj az anime, abba megvan minden ami kell neked. mondjuk a 4k már elég drága lesz..

ha nem muszáj az anime akkor hbo max egy kiváló döntés lehet, tele van szinkronos filmekkel/sorozatokkal és olcsó is

ugyanez a disney+-al, ha bírod a marvel filmeket, sorozatokat, star wars-ot, pixar és disney meséket akkor imádni fogod, és ahhoz képest ő is olcsó a havi 2600 forintjával (ez egyébként nemsokára változni fog asszem 4500 forintra)

2022. aug. 29. 23:21
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha normális anniméket akar, akkor pont a netflixet kell kerülni.
2022. aug. 29. 23:50
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát. Tudom hogy nekem kell dönteni ebben a kérdesben csak érdekelt hogy ki melyik streaming szolgáltatót szereti,nézi,milyen a tényleges valaszték a felsorolt filmeken/sorozatokon kívül. A többi hasonló kérdést nem láttam, soha nem torrentezem szimplán meguntam a neten való filmnézést ami 400p esetleg 720p minőségben van fent.
2022. aug. 30. 08:20
 15/16 anonim ***** válasza:
35%

A HBO n nincs anime és a Disney+ on sem. Csak a Netflixen vannak animék.

Ha azok a fontosabbak, inkább akkor Crunchyroll ra fizess elő nemrég vált elérhetővé a Mondo jóvoltából itthon is.

Am meg szerintem vagy a Disney+ éri meg vagy a Netflix a HBO Max szerintem unalmas tartalmakból áll nem egy magy eresztés.

2022. aug. 30. 20:01
 16/16 anonim válasza:
0%
Attól függ milyen témákat szeretsz nézni. Például a Marvel és a Star Wars nagy része a Disney+on van. Mondjuk én minden ilyen streaminges tartalmat csak lekalózkodok.
2022. szept. 9. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!