Melyik sorozatot nézheti egy 14 éves az alábbiak közül?
Dark
The walking dead
Watchman
Westworld
Black mirror
The strain
Wayward pines
Vikings
Chernobyl
True blood
Jessica Jones
Punisher
Ozark
Locked up
You
Mr robot
Gotham
Game of thrones
The order
Legion
Criminal minds
Dead to me
Carnivale
Doom Patrol
Narcos
Breaking Bad
Rome
The Sopranos
First Kill
Band of Brothers
The boys
The Queen's Gambit
Mindhunter
Peaky Blinders
Boardwalk Empire
True Detective
House of Cards
The Witcher
Orange is the New Black
Hellbound
Mise éjfélkor
The Haunting of Hill House
The Haunting of Bly Manor
Holdlovag
Snowpiercer
Ginny és Georgia
Én személy szerint néztem már south parkot, Squid Gamet meg Lucifert is.
De itt nem a kor a lényeg, hanem, hogy mennyire érett a gyerek. Mert ha az értelmisége nulla úgyse fogja érteni, vagy ha fél. Értitek....
Hmm, nos az más kérdés, hogy én mit néztem már 14 évesen, és mit engednék egy 14 éves gyereknek nézni.
- Jessica Jones - szerintem elmegy még, bár azért az elég véres, szóval a gyerektől is függ, meg van benne 18+ dolog xd
- Holdlovag - simán, azt még kisebbek is nézhetik, nem durva
- Game of Thrones - háát, volt ismerősöm aki már 12 évesen is nézte, de szerintem az nem való gyerekeknek, a sok 18-as karikás dolog miatt xd
- Punisher - Ez meg szintén nagyon véres, szóval nem.
- The Boys - ezt nézheti szerintem
- The Haunting of Hill House és The Haunting of Bly Manor - nos, ha bírja a horrort a gyerek akkor jó ez is, én 14 évesen utáltam az ijesztő filmeket/sorozatokat xd
- You - Ez mehet, bár szintén a gyerektől függ, hogy mennyire szereti az ilyeneket
6
Hát szerintem a The Boys is eléggé véres néhol.Meg vannak benne kissé aberrált jelenetek is(például az Aquaman paródia polippal folytatott intim viszonya ...stb.).
Ezért úgy gondolom,hogy az sem igazán való egy 14 évesnek.
7
Jaj, igaz, azt nem gondoltam végig eléggé xd
Én south parkot is néztem mégsem lett semmi bajom.
A Ginny és Georgiába is belenéztem de nekem nem tetszett.
Most a Dahmer-Szörnyeteget kezdtem el. :D
Szerintem attól függ mennyire érett valaki
Van egy barátnőm aki 10 évvel idősebb és retteg a horrortól, nekem van egy ugyanannyi idős barátnőm mint én mi meg nem értjük mit fél mindenki amikor nem is ijesztő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!