Ezek a sorozatok mennyire valóak a 14 éves lányomnak?
Van egy 14 éves lányom és említette hogy szeretné megnézni ezeket a sorozatokat, viszont én nem tudom hogy mennyire való neki.
Amit a lányomról érdemes tudni; éretebb tipus és nagy Marvel rajongó.
szóval a sorozatok
-Nagy pénzrablás
-daredevil
-jessia jones
-punisher
-stranger things
-riverdale
-13 okom volt
Köszönöm a válaszokat előre
Szerintem nézheti
A Punishert még nem láttam
NEM:
Punisher 16+ (bár szerintem ez lehetne 18+is, jó lenne reklámnak is)
Ez egy darálós gyilkolós sorozat. Öncélú agresszió van benne és bosszúállás. Azon kívül, hogy látványos, a mondanivalója az, hogy minden konfliktust az először üss, aztán kérdezz módszerrel meg lehet oldani.
Szex jelenetek. Jó férfi segg van benne. Orál szex után fejbe lövik csajt rendes lőfegyverrel. Késelés, megkötözés, fej véresre verése, torok nyiszálás, belek kiontása, test kalapáccsal szétverése, szem kiszúrása, lefejezés.
Meglepően kevés ocsmány szó van benne.
Heroin fogyasztás.
TALÁN:
Nagy pénzrablás 16+
<SPOILER ALERT>
Szex jelenetek, lövöldözés, vérző seb, egy részben pár másodperces nemi erőszak, operáció, szerethető karakterek halála. Ezen kívül semmi nincs benne, amitől valaki rosszat aludna. Durva beszéd minden fajtája.
</SPOILER ALERT>
stranger things 16+
Tini "horror" sorozat.
Szex jelenetek nemiség nélkül. Talán 3 meztelen jelenet van benne.
Verekedés, szörny elragad valakit, halál eseteket nyomoznak, van benne egy késelés jelenet, testek felrobbantak.
Háát nem biztos:
riverdale 13+
Sex és vetkőzős jelenetek nemiség mutatása nélkül. Indokolatlan és nyálas pasi felsőtestek. Archie és Veronika többször szexel
Véres disznó szív hurcolás, levágott ujjak, nyíllal keresztüllőnek valakit, verekedés, börtön lázadás, puszta kezes öklözések.
40/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!