Melyik sorozatot nézheti egy 14 éves az alábbiak közül?
Carnival row
Euphoria
American horror story
Dark
The walking dead
Watchman
Supernatural
Westworld
Sleepy hollow
End of the fucking World
Black mirror
The strain
Aranyélet
Wayward pines
Riverdale
Scream queens
Vikings
Daredevil
True blood
Jessica Jones
Blacklist
Punisher
Ozark
Shameless
Locked up
You
Mr robot
Gotham
Game of thrones
Sex education
The order
A boszorkányok elveszett könyve
Legion
Criminal minds
Dead to me
Carnivale
Doom Patrol
Én bármelyiket engedném. Persze van ezek közül, amelyik nem mindenkinek való, de tiltani úgyse nagyon tudod, ha akarja, úgyis hozzájut.
Ha viszont arra vagy kíváncsi, hogy melyik hivatalosan korhatáros, azt egyszerűbb kigugliznod, vagy ránézned az ajánlásokra.
Amiket biztosan meg nézhet azok:
Supernatural,
Riverdale,
Scream queens,
Shameless (habár van ott pár eléggé szexuális jelenet és ha én 14 évesen felnőttel nézném, akkor eléggé kínosan érezném magam)
Sex education (ez nem annyira grafikus, de a szex oktatásárol szól, de szerintem 14 éves simán nézheti)
A boszorkányok elveszett könyve (habár már nagyon rég láttam es nem tudom teljesen miről szolt, viszont nem hiszem, hogy túl durva lenne a sztori)
End of the fucking world
Amit nem biztosan kéne látnia egy 14 évesnek:
Game of thrones ( nagyon sok szexuális jelenet családtagok között is, grafikus halálok. Én 14 évesen biztosan nézném ezt mivel alapból a sztori nagyon király és ha nem lenne rossz a utolsó évadja, akkor az egyik legjobb sorozatom lenne, viszont ha egy felnőtt szeretné nézni ezt a sorozatot egy 14 évessel, akkor az a 14 éves eléggé kínosan fogja magát érezni sok jelent miatt)
You (nagyon jó sorozat, viszont mégis egy stalkerrol szól, én 14 évesen ezt is meg nézném, de nem tudom ajánlanám e valakinek aki 14) 20/f
#2 vagyok
Kifejezettem a
Euphoria (szerinem 14 éves nézheti ezt a sorozatot, de nem felnőttel. Habár a sorozat drogfüggőség ről is szól, de nagyon jól reprezentálja azt mert ha meg is mutatja a jó oldalait és azt amiért mások használják, akkor a másik oldalát is meg mutassák, hogy ez mennyire szar és mennyire elveszik benne az ember)
American horror story ( nem láttam az egészet, de a 3 évadja nagyon jó volt és szerintem nehezeti egy 14 éves)
Westworld (Én asszem 14-15 évesen néztem, de nekem nem nagyon jött be mert nem teljesen voltam érett megérteni a sztorit)
Csak ezeket láttam.
Egyiket sem. Ezek mind 16+-sok.
Amiket az én 14 éves lányom néz:
Családi Titkok
Veled Is Megtörténhet!
A Gyanú Árnyékában
Magánnyomozók
Csendes Szörnyetegek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!