Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyek azok a sorozatok,...

Melyek azok a sorozatok, amelyeknek szerinted "se füle, se farka"?

Figyelt kérdés

2022. aug. 20. 04:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Ez alatt azt érted, hogy borzalmas a storyja?
2022. aug. 20. 05:07
 2/11 anonim ***** válasza:
19%
Egyik sorozatnak nincs füle, farka, sőt teste se! 🤣
2022. aug. 20. 05:33
 3/11 anonim ***** válasza:
12%

Tanuljunk már meg normálisan fogalmazni... Ha ide beírsz, mert akarsz valamit, akkor vedd a fáradgságot ahhoz is lszi hogy kiírsz egy rendes kérdést. Lehet szlenget nyomatni, de ne csak ideböffents. valamit, aztán elvárod hogy mi meg kezünk-lábunk törjük hogy teljesen kifejtett, részletes és normális válaszokkal szolgáljunk rá.

Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten!

2022. aug. 20. 05:37
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
2 vok *sincs
2022. aug. 20. 05:38
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
Magyar sorozatok
2022. aug. 20. 06:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Monty Python repülő cirkusza - se füle, se farka, ezért szeretjük.
2022. aug. 20. 06:56
 7/11 anonim ***** válasza:
67%

#3-as, ha ismered a kifejezést akkor nem írtad volna ezt, az a te szegénységi bizonyítványod, hogy nem értetted. (Persze ezzel sincs baj, nem ismerhet mindenki mindent, de akkor legalább járnál utána mielőtt feleslegesen beszólsz).

Én amúgy a Twin Peaks-szel és a Carnivàle-lal vagyok így.

2022. aug. 20. 09:07
 8/11 anonim ***** válasza:
59%

Nekem a Doktor House volt ilyen. Bármelyik résznél kapcsolódsz be ugyanúgy érteni fogod, nem maradsz le semmiről.

Előttem szóló: Nekem a Twin Peaks nagy kedvencem :) Rendeztünk is a haverokkal TP hétvégét, amikor letoltuk egyben a 30 részt. Így teljesen kerek egész a történet. Ebben például pont az ellentéte a House-nak.

De ha valaki csak pár részt néz belőle, akkor teljesen érthető, hogy zagyvaságnak fog tűnni.

2022. aug. 20. 10:46
 9/11 anonim ***** válasza:
65%
#8, az, hogy egy sorozat epizodikus, nem egybefüggő nagy egész, nem azt jelenti, hogy se füle se farka. Mert akkor bármelyik epizodikus sorozatot lehetne írni.
2022. aug. 20. 15:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Ilyen sorozat nem jut eszembe, de film igen: Mullholland Drive.

Művészfilm, és én hülye vagyok a művészfilmekhez. Semmilyen szimbolikát nem tudok meglátni, vagy magamtól rájönni olyanokra, hogy jah ott a járda szélén az a lehullott falevél a főhős gyerekkori barátjának egyik kutyájának egy elveszett játékát jelképezi, mert a kutya játéka is egy lehullott falevélre esett, amikor a kutya kiejtette a szájából...

2022. aug. 21. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!