Írnátok olyan, játékokból adaptált Animéket, amelyeknél érdemesebb először a játékot végigjátszani, és utánna megnézni a sorozatot?
Például jelenleg játszom a Persona 5-el, nagyon élvezem a történetet, de ahogy tudom, az Anime adaptáció nem annyira lehengerlő, viszont a játék kijátszása után várhatólag egyfajta élmény lehet egy másik módon újraélni a történetet.
A Danganronpa-val is ez lehet a helyzet, bár annál nem sikerült annyira rosszul az adaptáció, sokaknak tetszett a sorozat (de még úgy sem ér fel a játékhoz)
Több ilyen anime is készül ami a játékokra épít.
Csak 1-2 jobb/ismertebb:
God Eater széria: 3 játék+ anime(anime a játékra épül)
Hyperdimension Neptunia széria: sok jó játék (legalább 7-9 játék) és 1 anime adaptációt is kapott. (anime-n szakadtam, hozta a játék színvonalát így nagyon élveztem).
Closers: tudom mmorpg de 12 részes anime-t kapott így is ami hozza a színvonalat.
Blade and souls: Mint előző, mmorpg de szintén kapott anime adaptációt. Igaz az mmorpg történetétől 1 kicsit eltér.
Dofus/Wakfu: szintén mmorpg, de 3 évadnyi anime adaptációval rendelkezik Wakfu néven.
Meg még biztosan van jó pár de én csak ezeket ismerem személyesen.
Remélem segítettem. :)
A "Tales of" széria elemei is ilyenek
- Symphonia
- Abyss
- Zestiria, és utóbbiba belevontak egy kicsit a Berseria játék történetéből is, ami nekem eddigi legnagyobb kedvencem volt.
Az Utawarerumono és a Tears to tiara játékoknak is nagyon jó sztorija van, érdemesebb az anime előtt kivinni a játékokat (lagalábbis ha elmúltál 18 vagy nem zavar az erotikus tartalom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!