Mondjatok olyan koreai sorozatokat amelyeknek alig bírtátok abba hagyni a nézését?
Szóval, elsősorban magamnak szeretnék ajánlást kérni. Nagyon ritkán találok olyan jó sorit ami tényleg jó! Nincs benne idióta drámázás hogy ,,jaj haragszom rád!" meg egyebek... ha tudtok olyan sorozatot amibe nem a szerelmen van a hangsúly, fantasy és tényleg alig bírtatok leállni a nézésével, kérlek írjátok le!
Pl. ,, A Démonvadászat Mestersége" ez most az új kedvencem.
Előre is köszönöm
Nem koreai, hanem kínai: The untamed. Én nem bírtam abbahagyni, nekem az utóbbi 20 év legjobbja minden tekintetben, zseniális(!), elolvastam a könyvet is angolul, a magyar könyvet most olvasom, de animében is nagyon jó volt. A sorozat és az anime bromance, minden más bl. Mangában is van.
Koreaiak Netflixen:
Kezdő krónikás (nagyon jó, történelmi),
Szeretlek hologram
A szerelem siklóernyőn érkezik (nem olyan nyálas mint amit a címéből gondoltál),
Egy tavaszi éjszaka,
Sweet Home (nagyon jó)
#Túlélők (ez film, nekem nagyon bejött)
Kijelölt túlélő 60 nap (ezt most kezdtem el nézni, eddig ke vagyok nyűgözve, nekem legalábbis nagyon bejön
Bár nem fantasy, de:
Flower of Evil
Ritkán mondok ilyet egy sorozatra, de ez k.urv@ jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!