Mondjatok olyan koreai sorozatokat amelyeknek alig bírtátok abba hagyni a nézését?
Szóval, elsősorban magamnak szeretnék ajánlást kérni. Nagyon ritkán találok olyan jó sorit ami tényleg jó! Nincs benne idióta drámázás hogy ,,jaj haragszom rád!" meg egyebek... ha tudtok olyan sorozatot amibe nem a szerelmen van a hangsúly, fantasy és tényleg alig bírtatok leállni a nézésével, kérlek írjátok le!
Pl. ,, A Démonvadászat Mestersége" ez most az új kedvencem.
Előre is köszönöm
Kingdom: zombis koreai sorozat, nem tudom te szereted -e az ilyen típúsú filmeket de én nagyon. Zombis filmek/sorozatok már rengeteg van, viszont kevés az ami tényleg nagyon jó, na ez viszont az volt. Régi korban terjed el egy fertőzés, amitől zombivá válnak az emberek. Ez az egyik legjobb szerintem a sorozatban, mert érdekes azt látni, régen hogyan lehetett volna ezzel megküzdeni internet meg egyéb modern technikák nélkül.
Sweet Home: ez is azért fogott meg mint a Kingdom, igaz ez nem zombis, de hasonló abban hogy itt is apokalipszis féle helyzet van. Itt különböző szörnyekké változnak át az emberek, és a sorozat egy emeletes ház lakóit mutatja meg, hogyan küzdenek meg ezzel. Nagyon érdekes a történet szerintem, jó szereplőkkel.
Strangers from hell: ha jól tudom, ez egy pszicho-thriller sorozat. A főszereplő fiú beköltözik egy lakóház félébe, ahol furcsa, ijesztő emberek laknak akik valójában sorozatgyilkosok. Nem olyan "ijesztgetős" mint a horrorfilmek, viszont nagyon hátborzongató és a végére teljesen eldobod tőle az agyad kb. Az elején lassan indul be, de az első pár rész után nem bírtam abbahagyni, annyira magával ragadott és érdekes volt, a befejezés pedig hihetetlenül jó lett szerintem.
Esetleg ezek:
Arthdal Krónikák
Life On Mars
Save Me
White Christmas
When The Devil Calls Your Name
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!