Volt olyan sorozat, amit rendszeresen néztél, de történt benne valami olyan fordulat, ami miatt nem nézted tovább?
The office US pl az #1-es problémája. Vacsi mellé néztük, ideális részhosszok (20-26 perc). Asszem viasat csináltatta a szinkront, de felénél abbahagyták. Most fent van talán netflixen, de még nem készült szinkron. Szóval nem olyan jó az angolunk, hogy csak hallás után megértsik, feliratot nézni vacsi közben, könnyed munkahely utáni kikapcsolódásként nem túl jó. A sorozatnak már rég vége amúgy, tehát csak a szinkronra várunk...
Walking dead-et én is írhatom. Amikor ezredszerre szívják meg banális okok miatt, és még a főszereplő is elhagyja a sorozatot, akkor nehéz bármit kezdeni vele. Nézhetetlen.
Sok sorozat pedig csak ellaposodik a semmibe, erre pedig a Lucifer nálam is jó példa. Túl lassúvá vált a sztori előremenetele, az epizodikusság meg minden unalmas lett.
vagy ahol vége volt a sztorinak, de a nézettség miatt hülyeségeket kezdtek kitalálni. pl a szökés. megszöktek a börtönből, na én ott hagytam abba. és milyen jól tettem! Utána kb már az UFÓ-k elől is menekültek szkófildék 🤦♂️🤦♂️ szánalom legalja.
A Vikingeket is néztem amíg elfoglalják Párizst. Mivel lényegében az volt a legnagyobb sikerük, utána már arról szól a sztori, hogy hogyan alakulnak át, és hogyan védik meg magukat... szóval ilyen szenvedésről szól. de ezzel nem lehetett mit tenni,mert muszáj volt tartani magukat a főbb történelmi eseményekhez, még ha minden mást kiszínezhettek is.
Breaking badet meg nem tudom... néztem az első évadot, és tök menő volt, ahogy felrobbantják azt a kábszis csapatot. De a következő évadot nem tudtam elkezdeni 😕 ezt nem is tudom hova sorolni, mert tetszett nagyon, és tudom, hogy még sokkal jobb dolgok jönnek benne, mégis megnéztem kb 2 részt a 2. évadból, és valahogy nem akarom tudni hogyan folytatódik a sztori.
Shameless az megint az, hogy ugyanz történik újra és újra. Pl szegény Lip soha nem lehet normális, mindig visszaszívja a gettó, stb... pedig ez egy olyan sorozat, ahol előre haladunk a sztoriban, tehát kellene lennie állandósult változásoknak, de ebbul túl kevés van, és a szereplők mindig visszazuhannak a nullára, ehhez meg előbb-utóbb már nincs kedve az embernek.
Dr. Csont meg eg tipikus olyan sorozat lenne, ahol nem kellene nagy dolgoknak történni, pl nem kéne összehozni a két főszereplőt, akiknek semmi közük egymáahoz szerelemügyileg, össze sem passzolnak személyiségileg 🤷♂️ totál hülyeség... miközben a sorozatnak szimplán.csak arról kellene szólnia, hogy minden részben próbqlnak megoldani egy új bűntényt, bármilyen komolyabb részeken átívelő mellékszálak nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!