Audia a3 1.9 pdtdi rangatas 1800- 2000 es fordulatszamnal. Kuplung, kettostomegu, vezerles, olaj szurok rendszeresen cserelve, ugy ahogy kell. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Ha inditom es leallitom a kocsit nem rant. 1-2 fokozatba nem rangat 3- 4 fokozatba 2200as fordulaton beremegett mintha le akarna fulladni, de mar ezt is elhagyta, szoval megszunt ez a problema magatol. A jelenlegi gond 5 fokozatba 1800-2000es fordulatszam kozott beremeg az auto szinten mint ami le akar fulladni. Ezt csak akkor csinalja ha a motor eleri a 90°-ot. Hidegen semmi. Illetve mikor autopalyan megyek es azert haladok 130-160, nemet autopalya szoval nem szabalyszeges. Ilyen sebessegnel 5.be mar 3000 felett van szoval hajtva van. Ezutan leallitom majd inditom, ekkor olyan hatalmasat rant es csattan h az remiszto. Voltam szerelonel jonak talalt mindent. De szerintem ez nagyon nincs rendbe. Azt se akarom h szetszedjek a kocsit aztan neki alljanak kicserelni mindent, mivel nemetbe elek 100 euros oraberrel eleg huzos lenne. Kuplungot cserelt 1000 euroert majd ezutan otthon csereltettem kettostomegut. Mire lehet szamitani?2019. máj. 11. 13:02
1/4 anonim válasza:
" Voltam szerelonel jonak talalt mindent. " Ezt a hibát élő adatból 10perc megmondani hogy hol kell keresni a problémát.
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem is van hibakod olvasom neztem en is, csak egy izzitogyertyat mutatott hibanak neki is es nekem is.
2019. máj. 11. 17:13
3/4 anonim válasza:
#2 Hibakódolvasás mióta élőadat olvasás? Hibakódot bárki tud olvasni ahhoz nem kell túl nagy tudás.(mondjuk 1.9pd-nél az élő adat olvasáshoz sem kell túl nagy tudás csak egy ~2000ft-os kábel, 1laptop, meg egy kis google/youtube használat és mindenhez van 10+1 videó legalább)
Nézz szenzorértékeket, töltőnyomást, befecskendezést menetkezöben akkor mikor rángat.
4/4 A kérdező kommentje:
Ohh. Igy mar ertem, bocsi a tudatlansagomert. Koszonom a segitseget.
2019. máj. 12. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!