Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért húzták le az új Jurassic...

Miért húzták le az új Jurassic World filmet?

Figyelt kérdés

Ma néztem meg a Jurassic World: Világuralom című filmet. Magasan veri az 1993-as Jurassic Parkot. Erre ezt olvasom:

"Hiába a rengeteg dinó, az új Jurassic World egy kolosszális baromság lett"

[link]

Az imdb-n is csak 5,7 ponton áll:

[link]

2022. aug. 18. 16:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Azért, mert szar.
2022. aug. 18. 16:46
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

Mert nem egy jó film. Nemhogy az első Jurassic Park filmhez képest nincs fasorban sem, de még a Jurassic World szériának is a leggyengébb darabja.

A történet rém bugyuta. A karakterekkel szinte csak nosztalgiára építenek, de túl kidolgozatlanok, a motivációk is zavarosak, különösen a mellékszereplőknél.

A dinoszauruszok szintén súlytalanok, és teljesen kidolgozatlanok, mint a szereplők. Látványosan minél több fajtát próbáltak felvonultatni, emiatt mindegyikük kapott egy-két jelenetet, és kész, el is lettek felejtve. Míg a '93-as Jurassic Parkban alig pár fajt láthattunk csak, és azoknak is alig jutott műsoridő, mindegyiknek megvolt a megfelelő felvezetése, és mindegyik ütött, amikor végül megjelent a képernyőn. Itt meg itt egyik faj üldöz valakit, fél perccel később egy másik fal fel épp egy turistát, 5 percre rá megint egy teljesen új dínó szorítja épp sarokba őket, miközben még egy új faj sétál a háttérben. Egyiknek sincs semmiféle felvezetése, semmiféle valodi sztori szerepe, csak úgy megjelennek, és el is tűnnek bármiféle lényeg nélkül.

Túl sokat akart a film. Túl sok dínót, túl sok szereplőt, túl sok nosztalgiát, és ez rovására ment a sztorinak, a felvonultatott dinoszauruszok jelentőségének, és a karakterek kidolgozottságának is, sajnos.

2022. aug. 18. 16:59
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Pontosan miben is veri a jurassic park-ot?
2022. aug. 18. 17:10
 4/13 anonim ***** válasza:
28%

A dominiom egyetlen értékelhető jelenete az volt mikor a rolleres csávót felfalta az egyik dínó. Nem számít hogy teljesem indokolatlanul rollerezett egy rakat dínó között, a lényeg hogy megpusztult.

Budapesten is szabadon engedhetnének párat hogy megtizedeljék a rolleres állományt.

2022. aug. 18. 17:14
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Már a Jurassic Park is egy agyonmagasztalt baromság volt.
2022. aug. 18. 17:34
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Ez konkrétan a franchise leggyengébb darabja. Minden tekintetben borzalmas volt. A karakterek nullák. A párbeszédek rosszak. A sztori borzalmasan gyenge és hülyeség is. Nem tudott lekötni sem. Beleraktak mindenkit teljesen indokolatlanul meg egy csomó új dínót szintén indokolatlanul és el kéne ájunlni? Treworrow borzalmasan rossz rendező és dugig van idiótábbnál idiótább jelenetekkel/megoldásokkal.
2022. aug. 18. 18:08
 7/13 anonim ***** válasza:
82%
Egy katyvasz az egész. A szememnek orgiát csináltak, de az agyamat kicsit sem kötötték le. Nem is emlékszem mi volt benne, 1-2 kép maradt meg, de az is csak a korábban látott trailernek köszönhetően.
2022. aug. 18. 19:17
 8/13 anonim ***** válasza:
38%
Mert egy szar.
2022. aug. 18. 19:42
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem válaszolókkal, de a cím is sokakat meg tévesztett szerintem. Mert ugye világuralom és én pl azt gondoltam, hogy majd a városokban fognak szaladgálni a dínók, de nem. A sztori is ugyan az mint a többinél. A park részek nekem is jobban tetszettek azok még nem voltak le gagyítva meg ugye meg volt a tipikus ember VS dínó szerep. De a worldokbe már idomítják a dinókat, mint a kutyákat stb.
2022. aug. 18. 23:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez van, amikor pénzért csinálnak CGI parádét, és már nem számít a sztori, az élvezhetőség, stb... csak szarják ki magukból, mint egy gyártósori végtermék.
2022. aug. 19. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!