Mi a véleményetek a Jurassic World: Krétakori tábor cimű netfix sorozatró?
Szerintem jó, csak kicsit túl lett nyújtva. Amúgy meg tévedésben élsz. Pont ugyanolyan természetes az azonos neműek kapcsolata, mint a heteróké.
Inkább az ilyen mértékű gyűlölködés nem természetes. A gyerekeknek semmi baja nem lesz ettől, megismerik a valóságot. Ők nem homofóbok, azzá nevelik őket az elmebajos szüleik.
A Jurassic worldben semmi sem természetes.
Nem teljesen értem, hogy min akadtál ki.
Ez a saját véleményem!Mit hittél?Mindenki szereti a homokosokat?Akkor üdv a valo világban!
#3 pl.azon,hogy ez a mese nem felnőtteknek szol,hanem gyerekeknek!Ezzel mindent elmondtam.
1. Nem homokosok.
2. Segghülye vagy!
1.soha nem mutatják azt hogy felfalja a dino az emert.
2.köszi,de nagyon nem unom a hetero életem!Nem sokára születik a 3.babánk!Úgyhogy köszi az aggódást de egy percig nem unatkozom!Éss igen ,zavar hogy két csajt mutogatnak mert undoríto.További szép napot!
Alapvetően A lőtéri kutyát nem érdekli hogy szaporodsz. De sajnos az tény, hogy rossz hatással lesz a társadalomra ha ilyen undormány "értékrendet" képviselve nevelgeted az utódaidat is, mint amilyen te vagy.
Ezek szerint annyira mégsem boldog az életkéd a nonstop síró babucikkal meg a kitágult asszonykával, ha inkább azzal foglalkozol, hogy ok nélkül gyűlölj embereket csak mert szeretik egymást, és emellett egyneműek.
Igen, ők léteznek, voltak, vannak, lesznek, és nem fognak az ilyenek miatt bujkálni mint te. És nincs is semmi okuk rá.
A hiba a te készülékedben van, ha ez zavar. Fordulj el te ha nem tetszik, vagy ne nézd tovább az adott sorozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!