Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Jurassic...

Mi a véleményetek a Jurassic World: Krétakori tábor cimű netfix sorozatró?

Figyelt kérdés
Én imádtam!Az összes évadot megnéztem!DE!mikor össze jön a két csaj az utolsó évadban,az kiverte a biztosítékot!Miért kell ennyire erőltetni?Pláne gyerekeknek?Nem ez a normális,nem természetes és bele teszik mesébe!😡😡
2022. júl. 27. 08:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem nyaralj. Élvezd az életet. Teljes, boldog, egészséges családod van. Érezzétek jól magatokat.

Nem értem, hogy miért sajnálod ezt a boldogságot másoktól. Mit éreznél, ha téged is meg akarnának fosztani ettől?

A sorozat a barátságról, összefogásról, szeretetről szól, persze cukrosan, sziruposan, amerikai módra. De egyáltalán nincs negatív üzenete.

Én tényleg nem értem, hogy mi a bajod vele. Mindegyik tini teljesen normális, nem kicsapongók, nem drogosok. Mi akkor a baj?

Na mindegy. Soha nem fogom megérteni.

2022. júl. 27. 17:20
 12/22 anonim ***** válasza:
64%
Ne zaklassuk... Ő ír ki kérdést, AMIRE VÁLASZT VÁR, aztán azt írja ne zaklassuk. Hagyjuk, legyen buta magában, ne adjunk hozzá társaságot.
2022. júl. 27. 18:36
 13/22 A kérdező kommentje:
#11 ahogy írtam nagyon tetszett,hiába vagyok felnőtt.Lekötött...de a végén meglepődtem és úgy gondolom elrontották!Nekem ez a véleményem.Mindenki olyan amilyen,legyenek boldogok,de a 4 fal között!Rengeteg embernek ugyanez a véleménye,nem értem nektek mi ebben a fura?!
2022. júl. 27. 19:36
 14/22 anonim ***** válasza:
64%
Nem fura, hanem pusztán visszamaradott a gondolkodásnódod, ugyanis, aki elfogadja az embertársát az empatikus és nem árt, aki ennek az ellenkezője (pl te) az ártalmas. Hihetetlen, hogy a 21. században ilyeneket kell magyarázni. Ha már egy f@sz vagy, legalább tartsd magadban és a tényleges kérdést írd ki, ne provokáld az embereket, ugyanis nyilvánvalóvá vált, hogy nem érdekelt téged, hogy kinek hogyan tetszett a sorozat, csak ki akartad élnk a frusztrációdat.
2022. júl. 27. 20:41
 15/22 A kérdező kommentje:
Vannak bajok úgy látom!Azt írtam ,hogy tetszett a sorozat,de a vége nem!Meg engeded,hogy legyen saját véleményem?Köszi
2022. júl. 27. 22:47
 16/22 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező, én is úgy látom, hogy vannak bajok!

Azzal senkinek sincs baja, hogy nem tetszett a vége. Azzal van a probléma, hogy miért nem tetszett.

2022. júl. 28. 22:16
 17/22 anonim válasza:
Melyik két csaj jött össze?
2022. aug. 1. 19:21
 18/22 A kérdező kommentje:

A sok homokos erre írjatok!Erről beszéltem.

[link]

2022. aug. 17. 09:39
 19/22 anonim ***** válasza:
63%
"A sok homokos" te kajak retardált vagy. Menj azt szopd le Orbánt... :D Teljes mértékben idióta vagy.
2022. aug. 17. 09:53
 20/22 anonim ***** válasza:
A krumplibogarak támadása.
2022. aug. 17. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!