Mi a véleményetek a Préda 2022 című akció-horror filmről?
Figyelt kérdés
Szerintem már 2018-ban egy ilyen kaliberű filmet kellett volna elkészíteni, nem pedig azt a förmedvényt, ami még vígjátéknak is épp csak elmegy.2022. aug. 18. 09:03
1/6 anonim 

válasza:

Nekem tetszett, meg jó volt már látni egy új filmet amiben nem volt semmi propaganda.
2/6 A kérdező kommentje:
Jaja, ahogy mondod.
2022. aug. 18. 11:08
3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként az a pisztoly felbukkant az 1990-es Predator 2-ben is a film végén, amikor a predator vezér odadobja Harrigan-nek. Mondja neki, a tiéd.
2022. aug. 18. 11:16
4/6 anonim 

válasza:

Szerintem gyenge lett. Egy terminátor kiscsaj van benne, aki lecsapja a férfiakat, akik sokkal erősebbek nála. Borzalmas CGI. Röhejes párbeszédek, a Predator is cssk azt és akkor öli meg, amit a forgatókönyv megkíván és nem azt, ami logikus lenne. Az állatok viselkedése totál valószerűtlen. Tele klisékkel, kiszámítható jelenetekkel, jump scerekkel.
Szerintem kifejezetten gyenge, átlagos, semmilyen film.
5/6 anonim 

válasza:

A látványvilág és a jelmezek jók. Naru szimpatikus, jól hozta a színésznő.
Viszont, alig vannak benne jó párbeszédek/interakciók.
Ráadásul a Predator nem igazán vadászik Narura, és Naru sem rá.
Csak össze-vissza öldököl majd a végén Naru kinyírja.
6/6 anonim 

válasza:

Én annak idején nem lettem rajongó, de ez a Préda nálam abszolút nyerő lett. A Ragadozók filmje és az új Predator - néhány dologtól eltekintve - nagyjából tetszett, de ez most teljesen közel áll hozzám. Úgyhogy ez a film kellett a franchise-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!