Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki felismeri pár motívum...

Valaki felismeri pár motívum segítségével hogy melyik filmről van szó?

Figyelt kérdés

Régebben néztem a filmet, azóta keresem, pontosabban egy horror filmet. Néhány részre emlékszem belőle, remélem ne kevertem össze másik filmek részleteivel.

Alábbi részletek szerepelnek benne:

A nő, és férfi elköltözik egy lakásba, ahol később az adott démon felakasztja a kutyájukat.

Később, a végén a nő egy ilyen hatalmas boltba szaladt, és bebújt a boltban egy sátorba, aztána démon hátulról elkapta, és a szájára tette a kezét.

Elvileg úgy kezdődött hogy valamiféle vagy tudósok, vagy ilyen szellemkutatók, és megidéznek egy démont, vagy is azt hiszik szellem azt hiszem, és elszabadul a démon.

Emlékszem még arra hogy a főszereplő párosunk elszalad ahhoz a házhoz, ahol történt ez az idézés, és az egyik pasi még él, és mondta hogy van az alaksorban vagy máshol ilyen áramos ketrec, amin a démon nem tud elvileg átmenni.

Remélem elég részleteket osztottam meg, ahhoz hogy valaki felismerje.

A segítségeket előre is köszönöm!

2021. febr. 24. 11:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyedül a felakasztott kutya az ismerős de sajnos nem tudom bár tudnék seģmgíteni
2021. febr. 24. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!