Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az új Predator film milyen lett?

Az új Predator film milyen lett?

Figyelt kérdés
Csak véletlen jutott a tudomásomra,hogy készült megint a Ragadozóról film.A tévében nem is találkoztam a reklámjával.Pedig az új mozifilmeket ott is be szokták harangozni...

#Predator,Ragadozó,embervadász
2022. aug. 8. 09:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
18%

#10. Mintha elfogult lennél. Gondolom te pontoztál le végig mindenkit (ha nem bocsi, de kicsit fura, hogy jön egy pozitív vélemény és minden negatívot lepontoz valaki).

Nem beszélve arról, hogy utána sem nézté dolgoknak. A 88 millió dollár neked kis költségvetés? Nem mindent a Bosszúállók Végjáték költségvetéséhez kell hasonlítani. A 88 millió közel sem kevés! Pláne nem úgy, hogy nincsenek tele sztárral, akik általában meg szokták dobni. Ergo ez egy viszonylag drága film szar CGI-jal. Lehet szeretni, azzal nincs baj, de feleslegesen "védeni" egy filmet ostobaság. Cseszett sok buta jelenet és borzalmas dialógus van benne. Ezt vagy elfogadod vagy homokba dugod a fejed.

2022. aug. 22. 12:06
 12/22 anonim ***** válasza:
Rossz a CGI. Ezt elismerem. Es nem feleslegesen védem. Hanem azért, mert joggal gondolom jónak. ÉN. Te meg másként gondolod. El tudod fogadni?
2022. aug. 22. 15:28
 13/22 anonim ***** válasza:
36%
Most komolyan, ha valakinek egy ilyen műanyag fosrakat a jó film, akkor miket nézhet általánosságban?
2022. aug. 22. 17:22
 14/22 anonim ***** válasza:
Mondom, el tudom fogadni, hogy neked vagy bárki másnak tetszik, de ah nem egyenlő azzal, hogy én leírom a hibáit és te nem fogadod el, csak kijelented, hogy jó film. Érdekes, a költségvetéses dologra semmit nem írtál, mégis elsőre beleírtad érvként, pedig valótlant állítottál. Na mindegy, én elengedem, örülök, hogy te jól szórakoztál rajta, te jártál jobban, nem én, aki fogta a fejét végig. Pusztán csak rá akartam világítani a film gyengeségeire, ami által nehéz kijelenteni, hogy egy jó filmről van szó.
2022. aug. 22. 18:42
 15/22 anonim ***** válasza:
82%

„Most komolyan, ha valakinek egy ilyen műanyag fosrakat a jó film, akkor miket nézhet általánosságban?“

Horror rajongó vagyok. Imádom a kult karaktereket, mint Jason, Ghostface vagy a Predatorok. Ennek szubzsánernek is megvan a varázsa. Ettől függetlenül nyilván tudom, hogy nem lehet ezeket egy Wim Wenders féle végtelenül atmoszferikus, lassu Wim Wenders féle Alice a városokban mellé tenni. De mondhattam volna a Take Sheltert vagy más kedvencemet, ami minimum vagy három értelmezési és élvezeti tartományban mozog. Mindegyik film mást szeretne nyújtani a nézőinek. Aki egy művészfilmtől azt várja amit egy blockbustertől vagy egy nyári slasher filmtől, az kicsit megmosolyogtató:) Ez oda-vissza is igaz.

2022. aug. 23. 03:58
 16/22 anonim ***** válasza:
Bocsi az elírások végett
2022. aug. 23. 03:58
 17/22 anonim ***** válasza:

„Nem beszélve arról, hogy utána sem nézté dolgoknak. A 88 millió dollár neked kis költségvetés? “

Te sem. 88 millió koppra a 2018-as Predator volt. Jó eséllyel azzal kevered.

2022. aug. 23. 04:03
 18/22 anonim ***** válasza:

"Aki egy művészfilmtől azt várja amit egy blockbustertől vagy egy nyári slasher filmtől, az kicsit megmosolyogtató:) Ez oda-vissza is igaz."

Egy az, hogy én ennek a jelét sem láttam, a másik pedig, hogy annak ellenére, hogy igazad van, ez nem kell egyenlő legyen azzal, hogy bármilyen szart kiadnak, azt el kell fogadnunk olyannak, amilyen, csak azért, mert blockbuster.

Mármint érted, lehetne reálisabb minden benne és máris emelkedne a színvonala a filmnek. Attól még ugyanúgy egy predator film lenne és több ember tudná szeretni.

2022. aug. 23. 08:33
 19/22 A kérdező kommentje:

Ahogy már írtam azóta megnéztem.Az alapötlet tetszik.

Viszont tényleg vannak a filmben "érdekes" dolgok.Talán a legvisszásabb: Az elején a Predator közelharcban leöl egy medvét majd lazán a feje fölé emeli a többmázsás tetemet.Tehát ez a Vadász baromi erős.

De ennek ellenére amikor később közelharcra kerül sor az emberi főszereplő és a Ragadozó között, akkor a kislány kb.jobban állja a sarat mint az első filmben Schwarzenegger karaktere.

Na mindegy kár mindenben csak a hibát keresni.Alapjában véve szerintem nem olyan rossz film ez.

--------------------------------------------------------------------------

Azért ha már indián törzs,akkor lehetett volna az,hogy a végén együttes erővel összefogva győzik le a vészt.

Vagy esetleg készülhetett volna egy kissé rendhagyó Ragadozó film.Oly módon,hogy nem győzi le a főzsákmány a Prédálót.De a Ragadozó megkíméli.

Mint ahogy a valóságban is megesik néha olyan,hogy a vadász rácsodálkozik a becserkészett prédára és futni hagyja...

2022. aug. 23. 09:39
 20/22 anonim ***** válasza:
37%
#15: Nem az a gond, hogy szereted a művészfilmeket és a blockbustereket is, hanem hogy ezek szerint nem érdekel a színvonal. Szerintem meg akár művészfilm, akár blockbuster, ne legyen gagyi. Én is szeretem a hamburgert, de nem elégszem meg a mekis műanyag hulladékkal.
2022. aug. 23. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!