Ki várja az új Predator Prey filmet?
Figyelt kérdés
Szerinted hozni fogja az első szintjét?2022. aug. 4. 07:06
1/11 anonim 

válasza:

Dehogy fogja. Az eddigi folytatási is mind rosszak/unalmasak lettek, még a 2010-es a legjobb közülük, de azt is feleslegesnek érzem, semmit nem adott hozzá, plusz gagyi is néhol.
2/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk engem érdekel ez az 1719-es időszak.
2022. aug. 4. 08:59
3/11 anonim 

válasza:

Én nem láttam sok predator filmet (csak a 2010-es részt), mert őszintén nem igazán érdekel az egész.
Viszont a koncepcióváltás és az új korszak miatt én is várom, plusz anno a 10 Cloverfield lane is nagyon tetszett. Remélem nem lesz nézhetetlen.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem lett rossz film de az első 2 a legjobb még mindig. Viszont az irány jó. Remélem hamarosan jön folytatása és fejlődik a dolog.
Mondjuk szintén a múltban, inkák között, az nagyon adná.
2022. aug. 8. 08:28
8/11 anonim 

válasza:

Én spártaiak ellen nézném meg.
Nagyon jó film lett. Ahhoz képest, hogy nem nagyon érdekelnek a predator filmek, az idei horrorok közül ezen szórakoztam a legjobban.
9/11 A kérdező kommentje:
Na az is odaverne.
2022. aug. 8. 14:07
10/11 anonim 

válasza:

Szerintem ostoba film. Meg se nézem. Egy modern hadsereggel is elbánik egy predator, akkor mit akar néhány indián íjakkal meg dárdákkal? Baromság az egész. Ha Predatort akarok nézni, akkor nézem az elsőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!