Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az új Predator film milyen lett?

Az új Predator film milyen lett?

Figyelt kérdés
Csak véletlen jutott a tudomásomra,hogy készült megint a Ragadozóról film.A tévében nem is találkoztam a reklámjával.Pedig az új mozifilmeket ott is be szokták harangozni...

#Predator,Ragadozó,embervadász
2022. aug. 8. 09:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
34%

Gondolhatod. :)

A YT-on vannak összefoglalók a harci jelenetekből, ha röhögni, vagy inkább sírni, akarsz néhány percig nézz bele valamelyikbe.

Egyébként nincsenek predátoros filmek, mert az Arnold-féle után több nem készült.

2022. aug. 8. 09:58
 2/22 anonim ***** válasza:
41%

Hát..

Ez csak streamre készült, moziban nem lesz.

Nem annyira rossz mint lehetett volna, nem a csúcs.Az első részhez nem mérhető.

De vannak benne érdemleges dolgok, így egy misét megér.

2022. aug. 8. 10:17
 3/22 anonim ***** válasza:
23%

Jó film lett. Kellően szórakoztató.

Engem soha nem kötöttek le a predator filmek. Az Arnold-félébe bele se néztem, mert nem érdekelnek a katonás filmek vagy amiben katonák a főszereplők.

De ez az új film nagyon tetszett, egyáltalán nem untam magam közben. Most először találtam érdekesnek a predatort is.

2022. aug. 8. 11:28
 4/22 A kérdező kommentje:
Ahány válasz annyi vélemény....Megkeresem valahol aztán megnézem.Most úgy is van időm.
2022. aug. 8. 13:55
 5/22 anonim ***** válasza:
43%
Átlagos akciófilm, tele túlzásokkal és egy rettentően béna CGI pumával. A főszereplő egy fiatal lány, aki felnőtt férfiakat ver el folyton és természetesen mindent túlél, mert ő a főszereplő. Logikátlan, klisés. Egyszer nézhető. Nem szörnyű, de közel sem olyan jó, mint ahogyan a többség beszél róla.
2022. aug. 8. 14:32
 6/22 A kérdező kommentje:

3

Megnéztem a filmet.Nem rossz ez sem.Maga az alapötlet tetszik,hogy visszavitték a cselekményt a múltba.Meg a vadász a vadász ellen koncepció is..

De ha itt érdekesnek találtad a Predatort,akkor katonák ide,katonák oda ajánlom megtekintésre az első Schwarzenegger féle filmet is.

Abban vannak olyan ikonikus jelenetek a Ragadozó részéről ami ebben nem igazán vagy csak nyomokban van jelen.

2022. aug. 8. 17:40
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem láttam, de szar.
2022. aug. 9. 00:22
 8/22 anonim ***** válasza:
63%
Semmiképp sem annyira jó, mint az első kettő, de szerintem érdemes megnézni. Az utolsó Ragadozó után igazi felüdülés. De arra készülj, hogy ez a yautja inkább hiszi magát harcosnak, mint vadásznak.
2022. aug. 9. 13:34
 9/22 anonim ***** válasza:
35%
Gagyi műanyag, hiteltelen akciókkal és klisés karakterekkel.
2022. aug. 9. 13:39
 10/22 anonim ***** válasza:
58%
Remek a koncepció. Ahogy mindkét vadász keresi a tökéletes prédát. Nagyon jól állt az indián közeg a sztorinak. Naru nem legyőzhetetlen és kellően esetlen. A Predatort nem a törékeny nő, hanem a harcos észjárás győzi le. Na meg az, hogy szemmel láthatóan új terep volt még neki a Föld. Kifejezetten tetszettek a jelenetek mikor felmérte a erőviszonyokat. A CGI lehetett volna jobb, de hát streaming költségvetésből dolgoztak. A jelmez viszont 10/10. És egy-két szépen megkomponált képsor is volt. Pl a drónnal felvett jelenet mikor a fűben üldözi őket a láthatatlan Predator. Nekem tetszett. Egyszerű, minimalista eszköztárral dolgozó Ragadozó film. Rég vártunk mi rajongók egy ilyet.
2022. aug. 22. 04:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!