Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért mondják azt hogy a...

Miért mondják azt hogy a Doctor Strange 2 egy kemény horror amikor semmi ijesztő nincs benne?

Figyelt kérdés

2022. júl. 27. 15:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Ki mondott ilyet?
2022. júl. 27. 15:57
 2/11 A kérdező kommentje:

Amikor adták a mozikban azzal volt tele a média hogy ilyen olyan kemény horror utánna meg amikor megnéztem majdnem el is aludtam rajta.

(Mondjuk még elégedett lettem volna ha csak ez az egy hibája van)

2022. júl. 27. 16:01
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

"azzal volt tele a média"

Legalább példát hoztál volna...

2022. júl. 27. 16:02
 4/11 A kérdező kommentje:
2022. júl. 27. 16:07
 5/11 anonim ***** válasza:
36%
Valamiért a horror kategóriába tették a forgalmazók, de én sem találtam különösen ijesztőnek. Talán a zombi-Strange miatt gondolták az átlagos Marvel-filmekhez képest durvábbnak :D
2022. júl. 27. 16:16
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
Ezek közül egyik sem fogalmaz így.
2022. júl. 27. 16:19
 7/11 anonim ***** válasza:
43%
Egy szuperhősös film alapból nem lehet horror,még a Brightburn – A lángoló fiú is maximum thrillernek mondható,a Doctor Strange az őrület multiverzumában pedig még annak se.
2022. júl. 27. 16:19
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

7

Mondjuk sorozat..Nemrég néztem meg a The Boys című művet.Ha nem is horror de azért bővelkedik a horror filmekre jellemző jelenetekben.Belezés,emberek kettémetszése,fejek szétloccsantása és egyebek.

2022. júl. 27. 16:58
 9/11 anonim ***** válasza:
71%

Van benne horror vonal, minimális horror beütése van és ennyi.

Milyen "kemény horror"?

Nem beszélve arról, hogy nagyon sok olyan film és sorozat van, ami nem ijesztő, de horror. Nem feltétlen adódik az egyik a másikból.

2022. júl. 27. 18:39
 10/11 anonim válasza:

Azt is olvastam róla, hogy a "Marvel első horror filmje". Ez csak azért nem helyes, mert előtte jött ki a Morbius, amit szintén (részben) horror kategóriába soroltak.

Lehet, hogy horror, de azért láthatóan a médiában is vannak kisebb-nagyobb tévedések, sőt túlzások.

2022. júl. 30. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!