Miért mondják azt hogy a Doctor Strange 2 egy kemény horror amikor semmi ijesztő nincs benne?
Amikor adták a mozikban azzal volt tele a média hogy ilyen olyan kemény horror utánna meg amikor megnéztem majdnem el is aludtam rajta.
(Mondjuk még elégedett lettem volna ha csak ez az egy hibája van)
"azzal volt tele a média"
Legalább példát hoztál volna...
7
Mondjuk sorozat..Nemrég néztem meg a The Boys című művet.Ha nem is horror de azért bővelkedik a horror filmekre jellemző jelenetekben.Belezés,emberek kettémetszése,fejek szétloccsantása és egyebek.
Van benne horror vonal, minimális horror beütése van és ennyi.
Milyen "kemény horror"?
Nem beszélve arról, hogy nagyon sok olyan film és sorozat van, ami nem ijesztő, de horror. Nem feltétlen adódik az egyik a másikból.
Azt is olvastam róla, hogy a "Marvel első horror filmje". Ez csak azért nem helyes, mert előtte jött ki a Morbius, amit szintén (részben) horror kategóriába soroltak.
Lehet, hogy horror, de azért láthatóan a médiában is vannak kisebb-nagyobb tévedések, sőt túlzások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!