Doctor Strange az őrület multiverzumában és WandaVision? Nem nagyon értem a dolgokat.
SPOILER SPOILER SPOILER!!
Megnéztem múltheten a új dr. Strange filmet, a héten megnéztem a WandaVisiont, hogy jobban értsem de csak mégjobban nem értem kb.
Szóval! Ugye Wanda miutan Vízió meghalt, irányítása alá vonta a várost bánatában és teremtett magának egy új életet, új Víziót és a gyerekeket. Az emlékeit elnyomta, hogy maximálisan ebben az életben tudjon élni. Miután rajött, hogy az irányítása alá vont emberek szenvednek elnegedte őket, visszavonta a hexet és az emberek a városban visszakapták a saját életüket az ő állatala teremtett kis világ eltűnt a házzal a gyerekekkel és Vízióval együtt.
Ugye a WandaVision legvégén azt látjuk, hogy a kis faházban Skarlát boszorkányként lapozgatja a Setét könyvet és hallja a gyerekek segítségkérését, a Strangeben pedig látjuk is őt újra a gyerekekkel és azt ahogy Skarlát boszorkányként megpróbálja őket elérni DE! most akkor a gyerekek és ő mint Wanda Maximoff mégis létezik egy másik multiverzumban? De hogyan létezhetne ha csak ő hozta létre őket a hexben és eltűnt a teremetett kis világa amikor lebontotta azt. Létrehozta őket ebben világban akkor létrejöttek egy másik multiverzumban is? Ha a gyerekek léteznek valahol a multiverzumban akkor Vízió is?
Tehát akkor egy másik multiverzumban létezik Wanda a gyerkekkel és egy bizonyos kis erővel, mint egy boldog család. A mi marvel univerzumunkban élő Wanda csak lemásolta őket magának a saját világába?
Ezért eltűntek ebből a világból a másolatok de az "eredetik" léteznek az egyik multiverzumban ahova a Skarlát boszorkány el akarz jutni a Strangeben?
Nem kifejezetten másolatnak mondanám őket, mert fizikailag nem léteztek. De valóban el akart menni értük (ezért kellett America ereje), de azok nem a saját gyerekei lettek volna...
Hogy a másik multiverzumban mekkora ereje volt az ottani Wandának, az szerintem nem derült ki. Mint ahogyan az sem, hogy a Setét könyv és Wundagore léteznek-e másik multiverzumokban?
De most a Multiverzum az egy másik idősík amúgy?? Mert a...
SPOILER
.
.
.
.
.
A Loki sorozatban hozták be a Multiverzumot, de ott az idővel hozták összefüggésbe. Ugye idő síkok voltak amik eltértek és ezeket akarták helyre hozni, magyarul akkor egy Univerzumot akartak csak a végén Loki és Silvy (lehet rosszul írtam a nevét, bocs) ezt akadályozták meg? De akkor a Végjátékban mikor vissza mentek az időben azok megint másik univerzumok?
"Nem nagyon értem a dolgokat."
Nyugi ezzel nem vagy egyedül. A Végjáték óta kábé értelmezhetetlen az egész MCU története és hogy ki milyen drogot tolt a fejeseknél mikor ezt a zagyvaságot összehányták. Ne lepődj meg hogy semminek nincs értelme, ez már nem az első fázis mikor még érteni is lehetett mi miért történik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!