Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A doctor strange 2. részéhez...

A doctor strange 2. részéhez melyik sorozatokat kellene megnéznem a Wanada vision elég vagy a Loki is kell hozzá hogy mindent értsek ?

Figyelt kérdés

2022. júl. 15. 12:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

WandaVisiont elég.

Mondjuk amennyire elb*szták Wanda karakterét a Doctor Strangeben. 😐

2022. júl. 15. 12:04
 2/11 anonim ***** válasza:

#1 Miért baszták is el??

Ekkora töke még soha nem volt a Disney-nek.

Gonoszt csinálni egy "jó" karakterből?

Szerintem király volt

2022. júl. 15. 15:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem lett volna vele semmilyen bajom, ha normálisan csinálták volna.
2022. júl. 15. 15:56
 4/11 anonim ***** válasza:

Kérdező: elég csak a WandaVízió sorozat + ugye a korábbi filmek, amikben benne van, de gondolom azokat már láttad, illetve az utolsó Pókember.

Ezután spoiler a többieknek:

Spoiler !!!!

Pl írj már konkrétumot, ha leszólod, mert ez így nem sok info.

(Másik válaszoló vagyok amúgy)

Azt a kritikát én amúgy simán elfogadom, hogy kapkodós volt, nem fejtették ki eléggé Wanda motivációit, de leginkább a könyvnek betudható. Előtte ugye Vízió halála miatt kattant meg (ez a sorozatban van benne), utána már logikátlan lenne, hogy a kitalált gyerekei miatt emberek tucatjait öli meg, de ugye a könyv hatással van az elméjére, ahogyan Strange-ére is, majd meglátjuk hogyan befolyásolja őt. Ezt vagy elfogadjuk vagy nem, ez már szubjektív, totál elfogadom, ha neked és másoknak nem tetszik, ez ilyen. De attól még nem egyértelműen "sz@r". Vannak a filmnek gyengébb részei is, mint Wanda karaktere + a későbbiekben még úgyis változni fog, hiszen rájött, hogy hibázott.

2022. júl. 15. 19:08
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Azóta megnéztem a sorozatott nem volt rossz.

De amúgy az mondja meg még nekem valaki hogy a sorozatban minek vannak stáblista utáni jelenetek?

2022. júl. 17. 11:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Miért ne legyenek? :) Bevett szokás lett a marvelnél, szerintem mindegy, hogy az sorozat vagy film.
2022. júl. 17. 14:09
 7/11 A kérdező kommentje:

De egy filmnél még oké hogy bepromózák a következő filmet de itt mit hypolnak fel a következő részt ?

Meg streamingre jött ki úgyis mindenki átkattinja a stáblistát.

Na mind1, de szerintem ez egy sorozatnál baromság.

2022. júl. 17. 14:30
 8/11 anonim ***** válasza:

A Marvel sorozatok legkisebb baja az, hogy stáblistás jelenet van rajtuk. Amúgy a filmeknél is át lehet ugrani a stáblistát, sőt a moziteremből is kimehetsz.

És itt is a következő filmet vagy esetleg évadot promózza fel.

2022. júl. 17. 15:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Azért baromság, mert tévhitben élsz, ugyanis ez nem promo a következő részre. Sosem volt az.

Pusztán csak egy +jelenet a későbbi alkotásokra nézve, de csomószor nem a soron következő filmre vonatkozik.

2022. júl. 17. 16:29
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja egy felszopó jelenet egy késöbbi filmre.
2022. júl. 17. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!