Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mekkora lelkesedéssel néztek...

Mekkora lelkesedéssel néztek olyan sorozatokat, ahol 1,5-2 évet kell várni az évadok között?

Figyelt kérdés

Ekkora szüneteknél már a részek száma (6-8-10) is mindegy, nem?

Vagy eleve lelomboz az a tény, hogy akár 8-12 évig is eltarthatnak (ha el nem kaszálják őket jóval korábban)?

2022. júl. 15. 07:53
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Én úgy vagyok vele, hogy jó 1-2 sorozatot nézni a rendes kiadási időben és várni, HA (!) az a sorozat nagyon tetszik, mert akkor izgalmas az, hogy az évadok végén kibeszélem másokkal a látottakat, ötletelünk, hogy mi jöhet majd stb. Megvan a feelingje ennek.

De tényleg csak minimális számú jelenleg futó sorozattal szeretem csak ezt csinálni. Tehát nem kezdenék bele 20-30 sorozatba, ami épp fut, hogy mindegyikre várjak mindig. Szeretek sorozatokat "darálni" és emellett valahogy igénylem azt is, hogy egyikre-másikra hónapokat/éveket várok. :)

2022. júl. 15. 08:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rég óta nem nézek aktuálisan futó sorozatokat. Csak olyan sorozatot nézek, amit már lezártak, és lehet tudni hogy nem menet közben kaszálták el, és fejezték be lezáratlanul. És nem nézek több sorozatot felváltva, hanem szeretek egy - egy sorozatba belemerülni és egyhuzamban "letudni". Max. fél órás vígjátéksorozatok mehetnek ilyenkor párhuzamosan, ha csak rövidebb időre ülök TV elé.
2022. júl. 15. 11:35
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Ez rengeteg tényezőtől függ.

A várakozás nem zavar, mert az idő egyébként is telik és halál mindegy, hogy várok valamire közben vagy sem.

2022. júl. 15. 14:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én össze-vissza szoktam nézni a sorikat, sokat még így sem fejeztem be, mert beleuntam (pl a Witchert). Viszont a House of the dragon-t nagyon várom, mert nagy Trónok harca fan vagyok. :P Legfennebb nem fog tetszeni.
2022. júl. 15. 18:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Milyen jó, hogy a 41%-os emberke jobban tudja a mi sorozatnézési szokásainkat.
2022. júl. 15. 19:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nézem szívesen, illetve szeretek darálni is olyanokat amik már lementek. Sok sorozatot nézek párhuzamosan, néhányat darálva , napi 2-3 rész, 5-6 sorozatot pedig úgy, hogy ezekből szezononként heti 1 rész van. 3-6-8 hónapig mennek évadonként. Többre sajna nincs időm, mert közben meg könyveket olvasni is nagyon szeretek, arra is kell szánnom.
2022. júl. 17. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!