Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » X-Factor, vagy Megasztár 5?

X-Factor, vagy Megasztár 5?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 16:39
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:

X-Factor.

Szerintetek ki nyeri?Szavazzatok: [link]

2010. okt. 28. 13:24
 22/37 A kérdező kommentje:

Lol, 71%-ban Király L. Norbi vezet! Nem is csodálkozom!Neki van a legnagyobb rajongótábora!De Vastag Csaba is nagyon király!

Feró bekiabálta az élő műsorbba, hogy krvajó vagy! (nicolas-nak mondta! :D )

Akkor is X-Factor a király!

Leszarom Friderikusz mit pofázik bele, hogy "speciel színvonalasabb a megasztár, mint az Xfactopr stb stb"-élő műsorba belepofázik, debil az!

X Factor 4eva!

2010. nov. 1. 08:44
 23/37 anonim ***** válasza:
nekem sokkal jobban tetszik a Megasztár! :) Az X faktorba szerintem 1 tehetség sincs...amikor hallgatom,akkor nincs olyan,hogy azt tudom mondani "nah ez nagyon jó volt" mindenki isteníti azt a Király L. Norbit vagy ki a rákot amikor nincs is semmilyen hangja... -.- kb a bikicsunáj szinten van. ráadásul,az X faktor versenyzői felmennek a színpadra,énekelnek egyet,és aztán eltűnnek..és csak akkor látjuk őket viszont amikor van a továbbjutás..nem látjuk,hogy hová mennek,stb..a Megasztárba meg beszélgetnek a versenyzőkkel...bármennyire is istenítik egyesek az X faktort,akkor is a Megasztár lesz a MI (magyarok..) tehetségkutatója,és nem az X faktor.
2010. nov. 2. 10:55
 24/37 anonim ***** válasza:

"bármennyire is istenítik egyesek az X faktort,akkor is a Megasztár lesz a MI (magyarok..) tehetségkutatója,és nem az X faktor."

ez én voltam és bocs elírtam XD nem a MI TEHETSÉGKUTATÓJA,hanem a MI TEHETSÉGKUTATÓNK. :D

2010. nov. 2. 10:57
 25/37 anonim ***** válasza:
Friderikusz nagyon jól megfogalmazta az elmúlt adásban,a Megasztárban koncerthangulat van,és ez maximálisan átjön a tvnézőkhöz is.Az xfactor meg úgy mű,ahogy van.
2010. nov. 2. 11:12
 26/37 anonim ***** válasza:
Megasztár!
2010. nov. 2. 11:12
 27/37 anonim ***** válasza:
X-Factor
2010. nov. 7. 20:39
 28/37 anonim válasza:
x faktor..a megasztár felhozatala elég gyenge idén de azért vannak ott is jók
2010. nov. 11. 16:21
 29/37 anonim ***** válasza:
Könyörgöm,egy ilyen nagyszabású műsorban,mint az X factor ráadni Ördögh Nórára egy szakadt farmert meg egy szimpla fehér garbót,pfff Állítom h bevásárolni különb ruházatban megy el..Részemről a Megasztárra voksolok.
2010. nov. 13. 21:24
 30/37 anonim válasza:
X-Factor
2010. nov. 14. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!