Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » X-Factor, vagy Megasztár 5?

X-Factor, vagy Megasztár 5?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 16:39
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
Kizárólag X-Factor
2010. okt. 15. 22:20
 12/37 anonim ***** válasza:
60%

Kiesett az Adam's Comedy...

Soha többé nem nézem a MEGASZART!!!

2010. okt. 16. 20:12
 13/37 anonim válasza:
0%

Megasztár.

Már csak azért is, mert egy "cseppet" színvonalasabb az élő adás, és szerintem sokkal de sokkal eredetibb, mint az X-faktor.Én eddig nem néztem, most kicsit bele néztem.Hozzá vagyok szokva a megasztárhoz. A versenyzők is jobbak, bár ugye az ikszfaktort ma néztem először. És nem mellékesen, a Megasztárban csücsül a zsűriben Mester Tamás, aki maga a legenda:P:D

2010. okt. 16. 21:38
 14/37 anonim ***** válasza:
45%
Egyértelműen a Megasztár.Ezerszer színvonalasabb a zsűri,a műsorvezetők,és az előadók is,sőt ha a kettő közül kell választani,akkor maga a tv2 is..Ez a mitugrász kis p.cs Balázs,mint műsorv.+Nóra az új hajával,nekem kriminális az a nő..Gesztit mindig utáltam,Keresztesit nem tudom honnan szedték elő,Feró a bunkóságáról híres,Egyedül talán ez a Malek ér vmit..A véleményük kimerül annyiban h szuper volt,de hogy miért..A versenyzők "egyenbanda",huszonéves gyönyörű nők,jóképű férfiak,egy se lehet kicsit molettebb,kicsit idősebb,kicsit ízesebb,abszolút feledhetőek.A hangjuk ráadásul el van torzítva,különböző effektekkel,hanghatásokkal,amit hallunk,nem natúr hang,ami valóban a torkából jön.Elbeszélgetés alig van velük,semmit nem tudni róluk.A fődíj között nem szerepel lemezszerződés,az egy éven át kapott 12 millióval kitörölheti a s.ggét.Egy igazi énekesnek a lemezszerződés a lényeg,nem a külföldi nyaralás.A Megasztár mindennek az ellentéte,bár tény,h a mostani versenyzőgárda 1-2 kivétellel nagyon silány,szintén feledhető.De a zsűri szuper,mindegyik,százszor többet letettek az ott ülők az asztalra,mint emezek.Közülük mind a kedvencem,egyik ezért,másik azért.Mester Tamás iszonyat jóképű,klassz csávó,Eszenyi nagyon bájos,igazi nő/művésznő,Friderikusz a maga pofátlanságával hódít,Presser meg hát Presser..Tillát is birom,Claudiát is,letekintve a magánéleti balhéitól.Lehet tehetséges a kövér,a 40 éves,a punk külsejű,a kislány,a csajos csaj.Szóval nekem egyértelműen a Megasztár,az Rtl klubnak van még mit tanulnia,a Csillag születik egyszerűen tragédia volt...Szánalmas,ahogyan egy valóban színvonalas külföldi műsort,az X factort,mennyire el tudják barmolni..
2010. okt. 16. 22:06
 15/37 anonim ***** válasza:
Ja és csodálkoztam volna,ha az Rtl klub mozdítja el az XF műsoridejét..Kár h péntekre tették a Megasztárt,hétköznapias lett az ünnepi hangulat..Tehették volna vasárnapra,vagy maradhatott volna úgy,ahogyan van,úgyis mindenkinek megvan a maga kedvence,és most,h láttam az Xf-t,hát nem nagy kár lett volna,ha nem látom..
2010. okt. 16. 22:26
 16/37 anonim válasza:

Egyet értek az utolsó hozzászólóval:D...

Semmi élő zene, fények a habokba...néztem egy 10 percet, és amikor mondta a Balázs, hogy szavazzanak, akkor esett le, hogy basszus, ez élő adás volt:D

2010. okt. 17. 11:52
 17/37 A kérdező kommentje:

Vaze.Csak hogy tisztázzuk Sebestyén Balázs az RTL Klub legkedveltebb műsorvezetőjévé választották, és szeritenm is nagyon jó fej!Én birom a gyereket! De akkor ugyanezt mondhatnám a megaxarra, mi a mókus román mindenit keres ott Friderikusz, miközben egy xart sem ért a zenéhez, olyan hozzászólásai vannak, mint ha egy xart sem értene hozzá! "Hát speciel amit te most itt előadtál az nekem nagyon tetszedt, de nyugodtan megtaníthatlak bármire, amire csak akarod" (Egy ilyen bu*is kiejtéssel mondta az egyik Showder klub-os gyerek, behalás volt! :D )

X-Factor a király! Már csak Király L. Norbert miatt is érdemes nézni!Imádom azt a gyereket! :D

2010. okt. 17. 16:19
 18/37 anonim válasza:

VAZE:D...

Akkor kezdjük így:D...

Sebestyén Balázshoz, mint műsorvezetőhöz, hogy kapcsoltad a Friderikuszt?...Az direkt jó hogy ott van, amit leművel néha a Mester Tamással, az direkt jó...Nem egyhangú sz.r a műsor...Amúgy ízlések és pofonok, mindenkinek meg van a véleménye, de ha nem tetszik valami, nem kell egyből vaze-zni:D

2010. okt. 17. 16:44
 19/37 anonim ***** válasza:
Az azért most nagy érvágás volt,hogy megint az Annácskát szavazta meg a zsűri..:-S Nemigen emlékszek rá,hogy Tóth Lüsziről hallottam volna valamit is,mióta véget ért az előző Megasztár..visszaült az iskolapadba és kész..
2010. okt. 22. 23:54
 20/37 anonim ***** válasza:
Ja és az ixfaktorban az egyetlen dolog,amit becsülök,h nincs benne roma..
2010. okt. 22. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!