X-Factor, vagy Megasztár 5?
Kiesett az Adam's Comedy...
Soha többé nem nézem a MEGASZART!!!
Megasztár.
Már csak azért is, mert egy "cseppet" színvonalasabb az élő adás, és szerintem sokkal de sokkal eredetibb, mint az X-faktor.Én eddig nem néztem, most kicsit bele néztem.Hozzá vagyok szokva a megasztárhoz. A versenyzők is jobbak, bár ugye az ikszfaktort ma néztem először. És nem mellékesen, a Megasztárban csücsül a zsűriben Mester Tamás, aki maga a legenda:P:D
Egyet értek az utolsó hozzászólóval:D...
Semmi élő zene, fények a habokba...néztem egy 10 percet, és amikor mondta a Balázs, hogy szavazzanak, akkor esett le, hogy basszus, ez élő adás volt:D
Vaze.Csak hogy tisztázzuk Sebestyén Balázs az RTL Klub legkedveltebb műsorvezetőjévé választották, és szeritenm is nagyon jó fej!Én birom a gyereket! De akkor ugyanezt mondhatnám a megaxarra, mi a mókus román mindenit keres ott Friderikusz, miközben egy xart sem ért a zenéhez, olyan hozzászólásai vannak, mint ha egy xart sem értene hozzá! "Hát speciel amit te most itt előadtál az nekem nagyon tetszedt, de nyugodtan megtaníthatlak bármire, amire csak akarod" (Egy ilyen bu*is kiejtéssel mondta az egyik Showder klub-os gyerek, behalás volt! :D )
X-Factor a király! Már csak Király L. Norbert miatt is érdemes nézni!Imádom azt a gyereket! :D
VAZE:D...
Akkor kezdjük így:D...
Sebestyén Balázshoz, mint műsorvezetőhöz, hogy kapcsoltad a Friderikuszt?...Az direkt jó hogy ott van, amit leművel néha a Mester Tamással, az direkt jó...Nem egyhangú sz.r a műsor...Amúgy ízlések és pofonok, mindenkinek meg van a véleménye, de ha nem tetszik valami, nem kell egyből vaze-zni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!