A Gilmore girls (Szívek szállodája) című sorozatban pontosan miért szakított Dean és Rory másodszorra? Mi volt a konkrét ok, amiért Dean azt mondta Rorynak, hogy ő MÁR nem tartozik ide?
Rory nagyszülei szerveztek bulit, ahová meghívták az összes Rory korabeli fiút.
Rory közben megbeszélte Deannel, hogy elmegy az eseményre és majd találkoznak egy megadott időben a nagyszülők háza előtt és elmennek randizni.
Aztán Rory nem nézte az időt, ezért későn ért ki Deanhez.
Elmondja Deannek, hogy mi történt és, hogy a fiúk, akik ott vannak, a Yalere járnak vele és hogy végzett a bulin és mehetnek randizni.
Erre Dean annyit reagál, hogy "Mit keresek itt?" Meg, hogy "Én már nem tartozom ide", aztán kocsiba vágja magát és elhajt, faképnél hagyva Roryt.
De mire érti, hogy nem tartozik oda?
Arra, hogy Rory túl gazdag hozzá? De sosem mutatta Rory azt, hogy nem lenne megelégedve Dean anyagi helyzetével.
Arra, hogy Rory másba szerelmes? De Rory nem viselkedett úgy, mint a Jess korszakban, amikor láthatóan nem szerette már Deant. Konkrétan itt még ki se alakult semmi közte és Logan között.
Arra, hogy Roryval ritkán találkoznak? De Rory a szerkesztőség és az órái miatt nem ér rá, ő meg a 3 munkája miatt, nem értem ehhez hogyan kapcsolódik a nagyszülei bulija, amiről tudta is, hogy Rory részt vesz rajta kötelességből és utána találkoznak.
Vagy mire célzott pontosan?
Azt értem, hogy a szálat arra akarták vezetni, hogy Rory beleszeret Loganbe és valószínűleg unalmas lett volna megint végigvezetni, hogy Rory együtt van Deannel, de mást szeret. Ez világos.
De, ami nem világos, hogy mi a szakítás konkrét oka?
Már többször megnéztem ezt az epizódot és nem esik le a tantusz.
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!