Szívek szállodája - Gilmore Girls. Mit gondoltok Roryról és Lorelai-ról?
Újranézem a sorozatot, és van, amit nagyon szeretek benne, de a két főszereplőt kevésbé. Leginkább Roryt nem kedvelem, az egész személyisége szerintem nagyon álszent és képmutató, és ez már a második-harmadik évadban is erősen kiütközik (ahogy Deannel bánt pl.). De a negyedik évadban is, ahogy Paris szemére hányja, hogy hogyan viselkedik a barátjával, és még érvként is hozza fel, hogy ő legalább nem bántja meg azokat, akik szeretik, miközben azért elég durván igen.
Lorelai-nak igazából az állandó "a szüleim tök szemetek, mindent egyedül építettem fel" dolgai idegesítenek, meg a párkapcsolati dolgai, amikor havonta váltogatja, kibe szerelmes éppen.
De a humor tetszik, és szereplőket is nagyon szeretek, most legfőképpen Lane-t és Luke-ot.
Ti mit gondoltok erről, ki a kedvenc szereplőtök, történetszálatok stb.?
(Érdekelnek ellenvélemények is a főszereplőkről, mert ez csak az én meglátásom:))
Az, ami. Azokban a gimis evekben tipikus tini volt. Tapasztaltan, keresi az utjat, tapasztalgatja a vilagot, van egy fiuja, talal egy tetszobbet..rosszul csinal dolgokat...ki nem? Pont azert latja P. dolgait is ugy
Deantol fraszt kapok, foleg a magyar hangjaval.
Valami sztori kell, kellenek pasik...a szex es ny ot meg se nezd, en se neztem, ez nagyon idegen nekem. Lorelai meg hagyjan.
Én Lorelait szeretem, de csak a humora és a lazasága miatt. Amúgy .. fhu, hol is kezdjem? Szerintem sokszor nagyon önző. Kezdve azzal, hogy elszökött a csecsemő Roryval egy sufniba lakni. Gyakorlatilag hajléktalan munkanélküli lett. Nem tudom mi lett volna velük, ha nem fogadja be a szálló tulajdonosa. Szerintem ez baromi felelőtlen. Utána elvágta teljesen Roryt a nagyszüleitőt. A sorozat kezdetéig évi egyszer találkoznak velük, Rory gyakorlatilag nem is ismeri őket. Csak azért, mert ő nem jött ki velük jól. Ez marha önző. Számtalanszor manipulálja Roryt, próbálja belé ültetni, hogy a nagyszülei mennyire gonoszak. Közben tök rendesek, szeretik őket, bármit megtennének értük. Oké, nyilván sznobok, meg stb. Nem tökéletesek. De szerintem pl Emilynél van a legnagyobb karakterfejlődés. Lazul, tényleg próbálkozik helyre tenni a kapcsolatát Lorelai-al. Ő meg nagy ívből sz*rik rá. Folyamatosan savazza őket a régi sérelmei miatt. Oké, neki nem jött be ez az életforma, meg oké, nem mindig figyeltek rá rendesen a szülei. De annyira azért nem volt rossz neki. És hogy még felnőttként sem képes ezen túllépni. Ilyen szempontból teljesen megrekedt 16 évesen. A kapcsolataiban is annyira szemét és önző. Folyamatosan megbánt maga körül mindenkit. Meg mintha teljesen random csinálna mindent a férfiak körül.
Rory... Ő szerintem a legrosszabb karakter a sorozatban. Az elején mêg ok, aranyos. De az a lány akkora szemétláda lesz. Ez szerintem részben azért van, mert mindig mindenki őt pátyolgatja. Soha semmiért nem kell megküzdenie. Meg persze nyilván a minta sem túl jó előtte. Meg szerintem őt nagyjából mindenki manipulálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!