Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szívek szállodája - Gilmore...

Szívek szállodája - Gilmore Girls. Mit gondoltok Roryról és Lorelai-ról?

Figyelt kérdés

Újranézem a sorozatot, és van, amit nagyon szeretek benne, de a két főszereplőt kevésbé. Leginkább Roryt nem kedvelem, az egész személyisége szerintem nagyon álszent és képmutató, és ez már a második-harmadik évadban is erősen kiütközik (ahogy Deannel bánt pl.). De a negyedik évadban is, ahogy Paris szemére hányja, hogy hogyan viselkedik a barátjával, és még érvként is hozza fel, hogy ő legalább nem bántja meg azokat, akik szeretik, miközben azért elég durván igen.

Lorelai-nak igazából az állandó "a szüleim tök szemetek, mindent egyedül építettem fel" dolgai idegesítenek, meg a párkapcsolati dolgai, amikor havonta váltogatja, kibe szerelmes éppen.

De a humor tetszik, és szereplőket is nagyon szeretek, most legfőképpen Lane-t és Luke-ot.

Ti mit gondoltok erről, ki a kedvenc szereplőtök, történetszálatok stb.?

(Érdekelnek ellenvélemények is a főszereplőkről, mert ez csak az én meglátásom:))

2020. okt. 7. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

Az, ami. Azokban a gimis evekben tipikus tini volt. Tapasztaltan, keresi az utjat, tapasztalgatja a vilagot, van egy fiuja, talal egy tetszobbet..rosszul csinal dolgokat...ki nem? Pont azert latja P. dolgait is ugy

Deantol fraszt kapok, foleg a magyar hangjaval.

Valami sztori kell, kellenek pasik...a szex es ny ot meg se nezd, en se neztem, ez nagyon idegen nekem. Lorelai meg hagyjan.

2020. okt. 7. 13:56
 2/4 anonim ***** válasza:
46%
Magát a sorozat kisvárosi hangulatát imádom, de az összes karaktert utálom :D nem is tudom eldönteni hogy roryt vagy lorelait utálom-e jobban.
2020. okt. 7. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én Lorelait szeretem, de csak a humora és a lazasága miatt. Amúgy .. fhu, hol is kezdjem? Szerintem sokszor nagyon önző. Kezdve azzal, hogy elszökött a csecsemő Roryval egy sufniba lakni. Gyakorlatilag hajléktalan munkanélküli lett. Nem tudom mi lett volna velük, ha nem fogadja be a szálló tulajdonosa. Szerintem ez baromi felelőtlen. Utána elvágta teljesen Roryt a nagyszüleitőt. A sorozat kezdetéig évi egyszer találkoznak velük, Rory gyakorlatilag nem is ismeri őket. Csak azért, mert ő nem jött ki velük jól. Ez marha önző. Számtalanszor manipulálja Roryt, próbálja belé ültetni, hogy a nagyszülei mennyire gonoszak. Közben tök rendesek, szeretik őket, bármit megtennének értük. Oké, nyilván sznobok, meg stb. Nem tökéletesek. De szerintem pl Emilynél van a legnagyobb karakterfejlődés. Lazul, tényleg próbálkozik helyre tenni a kapcsolatát Lorelai-al. Ő meg nagy ívből sz*rik rá. Folyamatosan savazza őket a régi sérelmei miatt. Oké, neki nem jött be ez az életforma, meg oké, nem mindig figyeltek rá rendesen a szülei. De annyira azért nem volt rossz neki. És hogy még felnőttként sem képes ezen túllépni. Ilyen szempontból teljesen megrekedt 16 évesen. A kapcsolataiban is annyira szemét és önző. Folyamatosan megbánt maga körül mindenkit. Meg mintha teljesen random csinálna mindent a férfiak körül.

Rory... Ő szerintem a legrosszabb karakter a sorozatban. Az elején mêg ok, aranyos. De az a lány akkora szemétláda lesz. Ez szerintem részben azért van, mert mindig mindenki őt pátyolgatja. Soha semmiért nem kell megküzdenie. Meg persze nyilván a minta sem túl jó előtte. Meg szerintem őt nagyjából mindenki manipulálja.

2022. okt. 7. 20:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát akik előttem válaszoltak nagyon jól összefoglalták, de én még azt is hozzá tenném hogy szinte végig úgy csinálnak mintha nem lenne semmijük pedig igazából megvan mindenük.
2023. márc. 14. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!