A Szívek szállodája c. sorozatban melyik jött be nektek emberileg Rory barátjai közül?
Úgy értem nem külsőre, hanem úgy az egyén teljes egészében.
Nekem Dean.
Nekem is Jess :-).
Tetszik a "nemtörődöm" stílusa, talán ez lehetett, amiért Rory beleszeretett. De nyilván az is közrejátszott a dologban, hogy helyes :-)
Emberileg? Hm... hát ez tök nehéz. A Logan az próbált kicsit az első kettő kombója lenni, mert olyan feltüzelő, de rendes, komoly párkapcsolatra alkalmas is volt. A Dean inkább komoly kapcsolatra volt alkalmas, a Jess inkább feltüzelő volt.
De nekem belsőleg is a Jess jött be, amiért így ismeri a könyveket, és író lesz, és művészalkat, és vagány. Mondjuk az nem jött be, hogy nem tudta kezelni a problémákat,és kimondani a dolgokat.
A Dean megbízható. És azért a Supernaturalben enyhén szólva jobban bejött, ott már azért nem volt annyira erőltetetten tökéletes jófiú.
A Logan abszolút nem a típusom. De csinált jó udvarlási húzásokat, az tetszett. Meg a rakéta ajándékba... szerette a Roryt, emberileg oké.
De be kell vallanom, a top befutó Tristan. :D :D :D
Abszolút Logan párti vagyok :)
Emberileg szerintem Dean rendben van,igazából becsületes,hűséges(már Rory esetében) megbízható volt,az más kérdés,hogy voltak nem éppen helyes megnyilvánulásai ,de abban a helyzetben ahogyan Jess a városba jött egyáltalán nem hibáztatom.
Jess humoros volt,és szerettem,hogy művelt,és ennyire szereti ő is a könyveket,de Roryval egyáltalán nem bánt jól a kapcsolatuk alatt,és nem szerettem ahogy az emberekkel bánik úgy általánosságban.
Logan számomra tökéletes volt.Volt benne egy kis arrogancia az elején,de úgy gondolom rengeteget változott az évadok alatt,őszinte volt megbízható,és talpraesett,és kellő tiszteletet tanúsított mindenki felé,úgyhogy ha választanom kell őt választom.
Viszont azt hozzá kell tenni,hogy tinédzserek voltak,amikor is nem feltétlen kifejlett valakinek a személyisége,plusz a hátterük is teljesen más,így teljesen érthető ha követnek el hibákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!