Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Szívek szállodája c. sorozat...

A Szívek szállodája c. sorozatban melyik jött be nektek emberileg Rory barátjai közül?

Figyelt kérdés

Úgy értem nem külsőre, hanem úgy az egyén teljes egészében.

Nekem Dean.

#Gilmore Girls #Rory #Lorelai #szívek szállodára
2017. jan. 5. 16:59
1 2
 1/12 anonim válasza:
72%
Jess ❤
2017. jan. 12. 19:30
 2/12 anonim válasza:
84%

Nekem is Jess :-).

Tetszik a "nemtörődöm" stílusa, talán ez lehetett, amiért Rory beleszeretett. De nyilván az is közrejátszott a dologban, hogy helyes :-)

2017. jan. 18. 15:56
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Jess, ez nem kérdés. :)
2017. jan. 19. 21:20
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Jess és Logen
2017. ápr. 26. 11:11
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

Emberileg? Hm... hát ez tök nehéz. A Logan az próbált kicsit az első kettő kombója lenni, mert olyan feltüzelő, de rendes, komoly párkapcsolatra alkalmas is volt. A Dean inkább komoly kapcsolatra volt alkalmas, a Jess inkább feltüzelő volt.

De nekem belsőleg is a Jess jött be, amiért így ismeri a könyveket, és író lesz, és művészalkat, és vagány. Mondjuk az nem jött be, hogy nem tudta kezelni a problémákat,és kimondani a dolgokat.

A Dean megbízható. És azért a Supernaturalben enyhén szólva jobban bejött, ott már azért nem volt annyira erőltetetten tökéletes jófiú.

A Logan abszolút nem a típusom. De csinált jó udvarlási húzásokat, az tetszett. Meg a rakéta ajándékba... szerette a Roryt, emberileg oké.

De be kell vallanom, a top befutó Tristan. :D :D :D

2017. szept. 1. 01:02
 6/12 anonim ***** válasza:
58%
Epp azt nezem :)) Dean-tol felfordul a gyomrom, egyszeruen annyira idegesito, es ezt minden egyes megnyilvanulasaval megerosito. Nem intelligens, es neveletlen, hulyen oltozik (tudom, hogy 2000-es evej eleje, denem a maihoz kepest, pl Jess sokkal jobb volt). Logan egy nyalas kis valaki (igy meveltek, nem tehet rola), de azert erzekemy es okos. Jess szamomra hibatlan. Vagany es erzekeny, attol fuggetlenul, hogy milyen hatterrel indult, megis igazi ertek, es igazi erzesei voltak. Minden egyes akciojanak volt ertelme, celja (jo az elejen hulyesegeket csinalt, de annak is megvolt az indittatasa, nem fogadta el, h uj helyre dobgam stb). Ha kell neki valami, megszerzi (nem volt alantas a munka, utana vett egy kocsit a keves penzebol), de belatja, hogy ami nem megy, nem erolteti, felnott, erett viselkedes, Dean gyerekes, es szuk latokoru. Jessben valoban nagyon vonzo, hogy a vagany viselkedes es megjelenes mogott nagyon romanikus, erzesekkel teli es muvelt.
2017. szept. 5. 19:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Juj mutolso vagyok most olvastam el, h neked Dean... na majd akkor most jol lepontozol
2017. szept. 5. 19:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Lane.
2017. okt. 29. 16:19
 9/12 anonim ***** válasza:
74%

Abszolút Logan párti vagyok :)

Emberileg szerintem Dean rendben van,igazából becsületes,hűséges(már Rory esetében) megbízható volt,az más kérdés,hogy voltak nem éppen helyes megnyilvánulásai ,de abban a helyzetben ahogyan Jess a városba jött egyáltalán nem hibáztatom.

Jess humoros volt,és szerettem,hogy művelt,és ennyire szereti ő is a könyveket,de Roryval egyáltalán nem bánt jól a kapcsolatuk alatt,és nem szerettem ahogy az emberekkel bánik úgy általánosságban.

Logan számomra tökéletes volt.Volt benne egy kis arrogancia az elején,de úgy gondolom rengeteget változott az évadok alatt,őszinte volt megbízható,és talpraesett,és kellő tiszteletet tanúsított mindenki felé,úgyhogy ha választanom kell őt választom.

Viszont azt hozzá kell tenni,hogy tinédzserek voltak,amikor is nem feltétlen kifejlett valakinek a személyisége,plusz a hátterük is teljesen más,így teljesen érthető ha követnek el hibákat.

2021. márc. 31. 16:47
 10/12 askingcat666 ***** válasza:
Külsőre Dean az első évadokban, személyiségre pedig Logen.
2022. jún. 14. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!