Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Szívek szállodája c. sorozat...

A Szívek szállodája c. sorozatban melyik jött be nektek emberileg Rory barátjai közül?

Figyelt kérdés

Úgy értem nem külsőre, hanem úgy az egyén teljes egészében.

Nekem Dean.

#Gilmore Girls #Rory #Lorelai #szívek szállodára
2017. jan. 5. 16:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%

Nem értem neked Dean, miért jön be személyiségileg. Rohadt szemét volt

Nekem Jess. De Roryhoz Logan

2022. jún. 27. 17:59
 12/13 anonim ***** válasza:
73%
Jess ő az örök befutó
2023. máj. 10. 10:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz lenne dönteni. Logant még nem ismerem, szóval Dean és Jess marad. És szinte lehetetlen dönteni. Dean cuki volt, illett Roryhoz, de túl tökéletes, túl jó volt, ahogy telt az idő nem tudott, és szerintem nem is akart túllépni Roryn, a menyasszonyával is tök igazságtalan volt. Megkérte, úgy tett, mintha le akarná zárni, de titokban bele volt esve Roryba, és nyilván ezt nem mondta el neki. Jess se jobb. Csinált indokolatlan dolgokat, és sokszor volt gonosz, vagy nemtörődöm, de ahhoz képest amennyire csípőből utálták és kiközösítették, ahhoz képest nagyon jól alkalmazkodott. Azt hiszem, inkább Jess.
dec. 26. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!