Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A pár nap múlva érkező Disney+...

A pár nap múlva érkező Disney+ előfizetsz vagy továbbra is Ncore vagy más torrent használtok továbbra is a magyar fizetések mellet?

Figyelt kérdés

Ugye bár kedden érkezik a Disney+ ami majdnem 2000 tartalom érkezik mind Magyar szinkronnal/felirattal: [link]

A kérdés az, hogy előfizettek vagy továbbra is torrenteztek a magyar fizuk mellett? vajon milyen hatással lesz a Magyar torrent oldalakra? növekedést vagy vissza fog esni a torrent használatta?

2022. jún. 7. 13:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én nem torrentezem, de más illegális platformokon nézek filmeket (sorozatokat ritkán, azok nem az én világom ált., max. akkor nézek vmit, ha vmelyik kedvenc színészem van benne). Egy sorozatos streaming platformra sem fizettem eddig elő, a Disney-re sem fogok.
2022. jún. 21. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!