Miért hiszi azt sok kamasz, hogy az animációs filmek gagyik?
A tini, főleg a kiskamasz korosztály pont az, amelyik hú, de felnőttnek akarja érezni magát, azt hiszi magáról, milyen rohadt érett, és görcsösen akarja bizonygatni, hogy ő már nem gyerek, és mondvacsinált dolgokat tekint gyerekesnek, és ő azt nem csinálja / nem szereti. Animációs film? Gyerekes. Popzene? Gyerekes. Nem divatos ruhák? Gyerekes. Képregény? Gyerekes. Sorolhatnám.
Nálunk is 10-14 éves kor között lehetett látni agyatlan rajzfilmellenességet. Aztán ugyanaz az ismerősöm, aki 14 évesen fujjogott, hogy ő aztán utoljára a 90es években látta az Oroszlánkirályt, x évvel később meg Minyonok-függő volt :D.
pont h rengeteg meséből vedznek ötleteket. sok mesét filmesítenek. most ugye a konkrét mese ami nekem a magyar népmesék, grimm mesék.
de ugyan ez van a képregényekkel. a képregényekből is rengeteg filmet csináltak. lásd Pókember.
nem nagyon lehet behatárolni h mi számít mesének.
a meséket is lehet élvezni felnőttként.
pusztán hú, de felnőttnek akarják kiadni magikat.
ikertestvérem van. én voltam az osztályban a legidősebb. néhány osztálytársunkat meghívtuk.
mi amikor jöttek barbiztunk, plüssöztünk s rajzfilmeztünk. jól kiröhögtek minket h még 12 évesen is ilyenekkel játszunk s rajzfilmezünk. az 5 perccel fiatalabb ikertestvérem, húgom rögtön abba hagyta s elkezdte nézegetni a szopásra tanító újságokat(amúgy tényleg ilyenek voltak) s az ehhez hasonló filmeket.
én tovább rajzfilmeztem,animéztem stb.
szerintetek ki járt jobban?
a tesóm semmit sem szeret. nem tud semmit sem élvezni.
amúgy a szexet sem, csak megszokásból csinálja s azt is úgy, mintha anélkül már nem is létezne. olyan hülye lett, hogy szégyenlem ide is leírni.
Úgy gondolják ciki "mesét" nézni tini fejjel
Egyébként ha valamelyok animációs filmet néztétek volna, valószínű hogy az osztály többségének tetszett volna..🙄
Egyébként ott van a virsli parti c. film, szintén animációs, de az fix hogy ne egy gyerekeknek kitalált "mese"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!