Heathers musical/film, valaki segíteni?
Több kérdésem is lenne:
1. Ki az a J.D., mármint hogy miért nincs leírva a neve? Vagy a musicalben mondják?
2. Készült belőle film is?
3. A Kurt vagy a Murt apja, aki homofób, miért csókolózik a másik apukával, ha egyszer homofób?
4. Miért csak egy szar musical felvétel van fent a neten?
5. Valahol megvan magyarul a sztorija rendesen (a google fordító nem teljesen tisztán fordította a sztorit)
6. Miért csak 3 gyilkosság után jön rá a csaj hogy toxikus kapcsolatban él?
köszi a válaszokat! Puszi!

1. JD a beceneve, a teljes neve Jason Dean, amikor bemutatkozik, mondja, mind a musicalben, mind a fimben
2. A film volt előbb, 1988-as, a musical 2010-es. Van belőle egy sorozat is, de az szentségtörés, egyszerűen borzalmas.
3. Kurt. És azért, mert így fejezi ki, hogy szereti a fiát, akkor is, ha meleg volt.
4. Mert színházi darabokat tilos felvenni, és eddig nem sokról készült hivatalos felvétel (pl. Hamilton, Diana). Úgyhogy én elképesztően örülök, hogy egyáltalán láthatom valamilyen formában az egészet.
5. Tudtommal nincs.
6. Ez a lényege. Hogy túlságosan elvakította a szerelem, plusz JD mesteri manipulátor, elhitette Veronicával, hogy nem szándékosak voltak a gyilkosságok.
Bár nem én vagyok a kérdező, de iszonyatosan köszönöm a választ!
Bogi

3. „ És azért, mert így fejezi ki, hogy szereti a fiát, akkor is, ha meleg volt.”
Az apa látens homoszexuális volt, és végre felvállalja/felvállalják magukat, nem így fejezi ki, hogy szerette a fiát. :D Viszonya/kalandja volt a másik apával régebben.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!