Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek hogy tetszik eddig az...

Kinek hogy tetszik eddig az Obi-Wan Kenobi sorozat?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon jó.

2022. máj. 28. 11:21
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Szerintem is.
2022. máj. 30. 09:17
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon bejön eddig, nálam kicsit még jobb is mint amire számítottam. Eleve szkeptikus voltam hogy egy ilyen alapfelállásból, ahol tudjuk mi történt előtte is és utána is, mit lehet kihozni annyit hogy egy sorozatra jó legyen, de kellemes csalódás eddig, látvány, zene, színészi játék mind ott vannak a szeren. Pár jelenet tényleg picit vontatott, de összességében, tekintve hogy sorozatról van szó, abszolút rendben van, sok érdekes kérdést tartogat és a fanoknak már most az első két részben volt pár libabőrös jelenet.

Nálam eddig 10/9. Nagyon várom a következő részeket is.

2022. máj. 30. 13:38
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Még nem láttam de mivel nagy SW fan vagyok és nagyon tetszett a Mandalóri meg a Book of Boba Fett is biztos hogy ez is szuper lesz.
2022. máj. 30. 22:12
 14/31 anonim ***** válasza:
29%
Ewan McGregor jó, minden más átlag, engem eddig nem győzött meg. Olcsó, cringe sztori, az SW legidegsítőbb gyerekszereplőjével (igen, Anakint is túlszárnyalta) és túltolt píszí főgonosszal. Remélem, jobb lesz, ez a karakter többet érdemelne.
2022. máj. 31. 09:23
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

A kis Leiaval mi a baj?? Szerintem tökéletesen eltalálták a karaktert és igenis jól játszik gyereklétére. Leia és Luke igenis kellettek ide, egyedül Luke miatt volt a bolygón, persze hogy megemlítik. Leia több szereplésével pedig végre kiderül hogy miért “Obi-wan Kenobi az egyetlen reménye”.

Nekem is Obi-wan a kedvenc szereplőm úgyhogy nagy elvárásokkal kezdtem bele, de eddig tetszik. Egy-két kisebb problémától eltekintve szerintem egyenlőre jól alakul. Tetszik mennyire hangsúlyt fektettek a lelkiállapotára és hogy hogyan változott mint karakter.

A harcok pedig valószínűleg később jönnek de őszintén nekem eddig pont megfelelően adagolják.

2022. máj. 31. 20:40
 16/31 anonim ***** válasza:
71%

Az a baj Leiával, hogy teljesen életszerűtlenül viselkedik. Az első részben még sokkal okosabbnak tűnik mint egy 10 éves, míg a második részben elrohangál, hülyeségeket pofázik, leugrál helyekről, kényeskedik, miközben tudja, hogy életveszélyben van. Az írók nem ugrották meg, hogy csak gyerek, de nem hülye. Nagyon gagyi az egész. A Benny Hill kergetőzésről nem is beszélve.

Az meg, hogy Obi-Wan az egyetlen reménye, pont most tették tönkre. Ha már egyszer gyerekkorában megmentette, akkor az Új reményben, miért úgy hivatkozik rá, hogy "atyám oldalán harcolt a háborúban" és ezért segítsen, és miért nem úgy, hogy "egyszer gyerekként már megmentett, most újra a segítségére van szükségem." remélem, érted a problémámat.

2022. máj. 31. 23:42
 17/31 A kérdező kommentje:
Engem nem lepett meg, hogy kis lókötő. Már a palotában is az volt.
2022. jún. 1. 06:46
 18/31 anonim ***** válasza:
85%
Nah és a harmadik ŕész ? Kinek milyen ? Szerintem brutal jó lett
2022. jún. 1. 22:56
 19/31 anonim ***** válasza:
84%

Köszi a lepontozást, csak mert nem elégszem meg egy kis fanservice nesze semmi fogd meg jól-lal, amit az első két rész nyújtott. :D

A harmadik egyébként már tetszett, alakul. Csak kár, hogy a fél évadnak le kellett mennie hozzá.

2022. jún. 1. 23:03
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen az első két rész nekem is érdekes volt kicsit unalmas utolso veled egyetértek ezzel kapcsolatban xd A mostani rész vitt mindent. (Hozta azt amire vártunk szerintem)
2022. jún. 2. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!