Tudnátok jó kdrama-kat ajánlani? Jelenleg a Lovestruck in the City-t nézem, nagyon tetszik, de ezen kívül igazából semmi más kdrama-t nem láttam még.
Hotel Del Luna
Rookie Historian Goo Hae-ryung
Hometown cha cha cha
It's okay to not be okay (ennek picit nyomottabb, sötétebb a hangulata, de nagyon jó szerintem)
Hétköznapi:
- Itaewon Class
- Crash landing on you
- Vincenzo
- Just Between Lovers
- Touch Youre Heart
- What’s wrong with Kim Secretary
- True Beauty
- School 2017
- Romance is a Bonus Book
Fantasy:
- Goblin
- Tale of the Nine Tailed
- Doom at Youre Service
- My Roomate is a Gumiho
- The Legend of the Blue Sea
Ezek közül mindegyik romantikus és happy end (habár van 1-2 eléggé zsebkendőd igénylő darab). Ha nem romantikát keresel, akkor: Bad and Crazy, Memorist, Sweet home. Igazából a Vincenzo se csöpög a romantikában, de határozottan jelen van.
Olvass utána párnak pl. Ázsiaékkövein is találsz rövid leírást, hogy miről fog szólni.
Hotel del luna
Strong woman Do Bong Soon
It's okay to not be okay
Hwarang
Extraordinary you
The rookie historian Goo Hae Ryung
True beauty
Amiket fent leírtam azokról mind kezeskedem hogy tökéletesek és viccesek. Nagyon jók!
szia! én tudok netflixeseket!
a mosoly birodalma - szerelmes, cuki,főnök-beosztott az egyik kedvencem nagyon ajánlom
a szerelem örvénye - fantasy, gyilkosság, szerelem
te vagy a végzetem - fantasy, szerelem, nyomozás
XO Kitty - a Lara Jin testvére története, 2 srác van és ugye a csaj ezért "szerelmi háromszög"
üzleti ajánlat - cuki, szerelmes, főnök-beosztott kapcsolat, vicces is
az érintésen túl - nagyon vicces, inkább fantasy értelemben ez a címe, szerelem is van benne, de ez nem egy olyan dráma
hív az idő - időutazás, szerelmes, gyilkosság
szeretlek hologram - nem a legjobb sorozat, de azért nem rossz sori, csak a végén szeretik meg egymást, de ezt is ajánlom nagyon
holnap - vicces, érzelmes, szomorú (én sírtam párszor), de ez nem a szerelemről szól
Szépek voltunk együtt- ez is jó volt, gimis szerelem
Nam Soon az erős lány - még nem jött ki teljesen, de nagyon vicces nekem tetszik
True Beauty - ez is jó volt nekem a vége nem tetszett pont mint a Lájkolva-nál
ha szeretnél még akkor tudok egy-kettőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!