Ajánlanátok ottalvós bulira filmeket?
Figyelt kérdés
Ne legyen horror, ne legyenek benne 18+-os részek
Ne legyen csöpögős romantikus film
Ne legyen nehéz felfogni
Mondjuk egy jó vígjáték jó lenne
16/L
2022. máj. 17. 16:37
2/8 anonim válasza:
Free guy
A kém (részben itthon forgatták és Bp végre tényleg Bp-ként szerepel 🤗)
5/8 anonim válasza:
Különösen veszélyes bűnözők
Az olasz meló
Egy kutya négy útja
A fiúknak akiket valaha szerettem (3 részes) nem egy nagyon csöpögős film. Persze van benne egy kis szerelem de szerintem jó film.
7/8 anonim válasza:
1-es vagyok. Nem tudom ki pontoz le, de ez legyen a legnagyobb örömöd. Az a 2 film, amit ajánlottam minden idők legjobb vígjátékaiban benne van.
8/8 anonim válasza:
Én meg 2)es, csatlakozom az előttem szólóhoz, ha kérdésre helyes választ ad vki, minek lepontozni. Hasznosságot kell pontozni, nem személyes véleményt nyilvánítani. 🤣🤣🤣 de vannak akik csak itt és ebben tudják kiélni magukat, szóval... inkább pontozzon csak le, sőt kérem is, engem bőven kárpótol h nem ezen a szinten élem az életem🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!