Ajanlanatok nagyon jo tiniknek valo NETFLIXES sorozatokat?
Amiket lattam es nagyon tetszettek:
Mindnyajan halottak vagyunk
En meg sosem
Stranger Things
Euforia( tudom ez nem netflixes)
Kib@szott vilagvege
Ez igy nem ok
13 okom volt
nehéz téma, kamaszkori öngyilkosság, depresszió, iskolai zaklatás, de nagyon jó anyag ahhoz, hogy ezekről a problémákról érdemi beszélgetést lehessen folytatni...
Az A-Lista
Outer Banks
Locke & Key
Elite
Control Z
Te (you)
Ha szereted a korei sorozatokat akkor Nevertheless, Love Alarm, Squid game, stb
Rengeteg jó tinisorozat van a Netflixen.
Nagyon jó tininek való? Mármint kitűnő jegyei vannak? Vagy mi számít "nagyon jó tininek?"
Trollkodást félretéve, ha tetszett a Dtranger Things, akkor hasonló picit a Dark, csak sokkal gondolkozósabb. Nagyon kell figyelni, eléggé összetett. Nekem nagyon tetszett, de nem vagyok se jó, se tinédzser.
Koszonom a valaszokat.
Igen valoban felreirtam, vesszot kellett volna tegyek
The 100
The society
Jane the virgin
Gilmore Girls
Esetleg Julie and the phantoms, Alexa&Katie, Dash&Lily, bár ezek inkább a 12-13 körüli korosztálynak valók
A nagy pénrablás
sokan nem szeretik. először én is csak azért kezdtem nézni, mert unatkoztam, az első rész után nem is akartam folytatni, de aztán mégis úgy alakult, és annyira izgalmas volt, hogy 1 hét alatt megnéztem az összes évadot, mert nem bírtam abbahagyni. Nagyon jó! És nagyon izgalmas sori!
Riverdale (a mostani évadok miatt már nem is ajánlanám, de az első évadok szerintem nagyon jók)
Never have I ever
Atypical
Sex Education (ezt hogyhogy nem írta még senki?)
Egyes, az egy röhejes sorozat
9 úgy, hogy egy degenerált fos műsor, azért nem írta senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!