Ajanlanatok nekem valami jó Netflixes sorit vagy filmet?
Mindenevo vagyok, minden kategória erdekel, de mar rengeteget lattam. Csak Netflixes es esetleg youtubeos erdekel, mert a tvmen csak azok vannak rajta.
Kedvenc kategóriák egyébként: családi, thriller, vigjatek
Netflixes: Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban
Kicsit furcsa a címe, de nagyon jó sorozat. 1 évados, de összesen kb 2-3 óra az egész sorozat. Horror paródia-thriller szerűség.
Uuu meg kell nézned az Anne E-vel a végén - t igaz magyarul nincsen, de ajánlom, igazából nem a te mufajodhol kapcsolódik(amiket leirtal) de arrok szol lenyegeben h egy arva gyereket orogbefogadnak es ezzel piszkaljak a suliban meg minden és van egy srac aki ahhww nagyon aranyos, m1 nézd meg ha még nem láttad!!
Vígjáték kategoriaban meg ajanlom a modern család - ot, nagyon jo, de nemtudom h fent e van netflixen vagy youtubeon
Köszi a modern családot szoktam nézni comedyn, de az anne az tetszik ahogy leírod, megnézem majd ha fent van netflixen😊
Egyébként 1es most vegeztem ki, nagyon tetszett koszi szepen!!🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!