Miért szeretik ilyen sokan az Üvegtigrist?
Tele van proli humorral, erölterett viccek és káromkodások. Sok benne a gyűlölködés, a diszkrimináció!
Akkor mire fel ez a hype körülötte?
Az egész egy rakás szer. Mind a 3.
Azért volt népszerű, mert ezt tolták.
Nekem az egyes kettes tetszett, a harmadikat már erőltetésnek éreztem.
Egyébként azért népszerű mert lényegében a kissebb boltok mindennapjait mutatja be. a 2000 évek elejéről beszélünk, ekkor még az emberek többsége kisboltokba járt egyfajta törzsvendégként, a multik még nem voltak olyan tényezők mint ma. illetve az emberek nem otthon a gép előtt vagy a telefont bújva tengették a szabadidejüket hanem ilyen helyeken leálltak beszélgetni stb. Minden boltnak meg volt az egyedi atmoszférája és mindegyikben volt legalább egy síkhülye.
A film azt mutatja be ahol lényegében a szél összefújja a szemetet. Ezért mindenki tudott a karakterek közt találni olyat ami ismerős volt számára ezért lett kassza siker a film
Igazán sosem néztem meg normálisan. Az a vicces hogy csak részletekben láttam amikor unatkoztam és pörgettem jobbra balra a jeleneteket. Végül összeállt.
Vígjátéknak van megnevezve, de én egy tragikomédiának nevezném a magyar átlagember szerencsétlenségét mutatja be. Adott egy átlag férfi van egy rozzant büféje ahova nem jár más csak hozzá hasonló, vagy még tőle rosszabb emberek. És nem tud kitörni onnan.
valahogy én is átérzem ezt a saját bőrömön. 30 múltam, nincs normális párkapcsolatom, mindenki átnéz rajtam és egy halom hülye vesz körül. Szerintem sokan vannak így ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!