Miért vannak ilyen sokan kiakadva a Mr. Milliárd című filmre?
Figyelt kérdés
Szinte mindenhol csak negatív kritikákat olvasok róla, van ahol még csak nem is tekintik Terence Hill filmnek.
Mi az oka, hogy ennyire gyengének tartják? Még sose láttam ezt a filmet, ezért tettem fel a kérdést.
2022. márc. 25. 18:23
1/5 A kérdező kommentje:
A Port.hu-n is le van szidva, a kommentszekcióban is van aki 1 vagy 2 csillagot adnak rá, meg olyan vélemények, hogy pl. "Csak a főszereplő miatt van felpontozva, különben egy nulla" meg "aki szereti Terence Hill-t és nem akar kiábrándulni belőle az ne nézze meg" meg ehhez hasonlók.
2022. márc. 25. 18:29
2/5 anonim válasza:
Ezt a filmet még nem láttam, de nagyon bírom Terence Hill összes filmjét. Azt is, amiben nem Bud Spencerrel vannak.
3/5 anonim válasza:
Nekem nincs semmi bajom azzal a filmmel, láttam párszor.
4/5 Salx Narval válasza:
Hát, pedig ez egy eléggé tipikus TH film. Hozza a tőle megszokott karaktert és stílust nem jobb, nem rosszabb a többinél. Nem tudom miért kapott rossz kritikát de szerintem akiknek nem tetszett azoknak a többi filmje se nagyon jöhetett be. Talán a mai kritikusoknak a mai filmekkel kellene foglalkozniuk, ezek a régi filmek bárgyúnak, naivnak, egy kaptafára írottaknak és többszöri megtekintés után unalmasnak mondhatóak. Tény, hogy a nosztalgián túl számomra sem nyújtanak maradandó élményt de ennek ellenére eszembe sem jutna kritizálni.
5/5 anonim válasza:
igényes ember nem ad a kritikus véleményére, hanem saját véleményt alkot a filmről, megtekintés után :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!