Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlanál jó netflixes,...

Ajánlanál jó netflixes, hbomaxos filmeket?

Figyelt kérdés
Sokszor belefutottam már rosszabb filmekbe, csak úgy találomra nézek legtöbbször. Ha van olyan amit láttál, és tetszett, kérlek írd meg a címét.

2022. ápr. 12. 15:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Már írtam többször itt, nekem nagyon tetszett:

Sheherazade (2018, francia)

2022. ápr. 12. 15:45
 2/8 anonim ***** válasza:
BBC-s ugyan de jó sorozat a His dark materials
2022. ápr. 12. 15:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Squid game. Mostanában elképesztő rajongótábora van, láttam, és tényleg jól sikerült. Dél-koreai túlélő filmdráma sorozat, asszem tavalyi. Tizenvalahány órás az egész, emlékeim szerint. Faltam, alig vettem észre, mire vége is lett. Izgalmas és lélektani. De azért gyengébb idegzetűeknek nem ajánlott és 16 éves kor felett javasolt inkább.
2022. ápr. 13. 16:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Behind Her Eyes
2022. ápr. 14. 11:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Midnight mass

Inventing Anna

Mondjuk jó lenne tudni, hogy kb. milyen kategóriákat szeretsz.

2022. ápr. 14. 11:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát igazából a sci-fin és a horroron kívül minden éredekel. Romantikus, dráma, krimi, thriller, vígjáték, tényleg minden ami jó. Csak így ha kifejezetten ajánljátok azt amit láttatok, akkor nem csak vakon nézek bele, így könnyebb választani.
2022. ápr. 14. 14:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor részemről (4-5 voltam) a Behind Her Eyes és az Inventing Anna. A Midnight mass inkább dráma/horror.
2022. ápr. 14. 16:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, megnézem őket.
2022. ápr. 14. 16:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!