Walking deadet néztem és most néhány napja rettegek attól hogy álmomban felzabál valamelyik családtagom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
5 éve néztem, de most lett egy olyan betegségem, hogy nem tudok futni, menni is alig és most tört rám az eszeveszett félelem.
Nem vicc kategória, tényleg sírok, rettegek napok óta és nem alszom, vagy csak nappal és úgy, hogy bezárom az ajtókat, mindent meg két 0,25ös frontint beszedtem, mert 3 napja nem aludtam semmit, de így is órákba telt elaludnom, ha becsukom a szemem ezeket az izéket látom, rettegek, 1000rel ver a szívem, nagyon félek.
Most nem arról van szó, hogy mivel múlhatna el az érzés, nem altatót akarok szedni, hanem hogy bizonyíthatódna be, hogy tuti nem történhet ilyen?
2022. ápr. 11. 14:29
1/16 anonim válasza:
Talán úgy, hogy zombik nem léteznek és a filmben is színészek vannak kisminkelve bármilyen lehetetlen is. Szóval nyugi ilyen nem fog bekövetkezni. :)
2/16 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy nem fog megtörténni?
Álmában meghal valaki, visszajön és már terjed is ...
2022. ápr. 11. 15:12
3/16 anonim válasza:
Mindenképp fordulj szakemberhez. Érdemes többtől is véleményt kérni.
4/16 A kérdező kommentje:
Most nem arról van szó, hogy dilis vagyok, csak valaki biztosítson róla, hogy ilyen SOHA NEM TÖRTÉNHET MEG, légyszives😭
2022. ápr. 11. 15:52
5/16 anonim válasza:
A Walking Dead 1.évadában be van mutatva,hogy hogyan éledt fel.
6/16 A kérdező kommentje:
Ez nem segít
2022. ápr. 11. 18:55
7/16 A kérdező kommentje:
Nagyon félek
8/16 A kérdező kommentje:
Kérlek, valaki
9/16 anonim válasza:
Költözz akkor a sarkvidékre vagy akárhova ahol nincsennek emberek... 🤦♀️ Zombik nincsennek és nem is lesznek hamarabb csapódik be egy meteor no para. 🙄
10/16 anonim válasza:
Nézd meg a Doctor Strange-t, és onnantól fogsz majd tudni varázsolni, és akkor berakod magad egy olyan dimenzióba, ahol nem érhet bántódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!