Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy szerepelhetnek nagyobb...

Hogy szerepelhetnek nagyobb filmekben különböző hírességek, akik alapból nem színészek?

Figyelt kérdés
Úgy értem sok olyan zenész, stand upos, író stb.. van, akik nem színészek, de szerepelnek ritkán egy-két filmben vagy sorozatban. Tanulhattak bármit előtte a színészettel kapcsolatban, vagy ennyire csak attól függ hogy milyen "tehetsége" van hozzá.

2022. ápr. 10. 14:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbször attól függ, hogy milyen tehetséged van hozzá. Hidd el hogy egy zenész, stand upos vagy éppen író szerepel annyit nyilvánosság és kamerák előtt, hogy elismertebb legyen, mint egy kezdő színész. Ez pont az a műfaj amit papír alapján nagyon nehezen tudsz mérni.
2022. ápr. 10. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt úgy érted, hogy főszerepben? Vagy cameot is érted ezalatt? Mert utóbbi csak egy easter egg igazából, nem befolyásolja a film minőségét.

Pl Trump is volt már filmben, Ed Sheeren stb.

Ha főszereplőre is gondolsz, pl The Rock, aki pankrátor volt és színész lett. Ilyen is van. Van jobb és rosszabb példa is erre. Ha jól tudom Stallone sem tanult sosem színésznek meg rendezőnek sem és sikeres pályát futott be mindkettőben. Szerintem nem a papírtól lesz valaki tehetséges, persze az is számíthat, de nem kizárólag csak az számít.

The Rock egy szimpatikus, karizmatikus figura, akit szeret a közönség, nem kell óriási tehetség legyen, elég, ha szórakoztató. Ő pedig hozza azt a szintet legtöbbször, ami élvezhető és nem szar.

2022. ápr. 10. 15:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Legfőképp főszerepekre gondoltam. Éppen néztem Ricky Gervaistől az After Life-ot és ez eszembe jutott az alapján, hogy ő stand up-osként ismert és lett egy sorozata, bár tudom hogy ő pl. szerepelt már filmekben. Na meg hogy lehet valamikor kipróbálnám magam ebben
2022. ápr. 11. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy közszereplöt a rendezö hív meg egy-egy szerepre egy filmbe, mert a karaktere oda illik. Többnyire ilyenkor valóban saját magát (saját karakterét) alakítja; lehet, hogy egy próba után már megy is a felvétel.
2022. ápr. 11. 11:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért Ricky Gervais pont, hogy elég ismert színészként is, 20 éve ő csinálta az eredeti angol The Office-t, amiben főszerepet játszott. Mondjuk az ilyen jellegű dolgok valóban nincsenek olyan messze egy humoristától, de ezért nem is tartom olyan meglepőnek, ha szerepelnek ilyesmikben.

Viszont láttam már olyan sorozatot, amiben Rihanna szerepelt. Az azért furcsább volt (pedig azt hiszem, nem ez volt az első ilyen munkája, amikor nem önmagát játszotta). Ott azzal érveltek, hogy Rihanna nagy rajongója volt a sorozatnak, a szerepre pedig egyébként is egy karakteres embert kerestek. Meg persze gondolom a nézettségnek sem ártott, hogy egy igazán híres arccal lehet reklámozni az adott epizódokat. Nem volt benne egyébként rossz, viszont én személy szerint nehezen tudtam elvonatkoztatni attól, hogy éppen Rihannát látom.

2022. ápr. 11. 11:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Olyan mint a John Cena Dominic Toretto testvéreként... elegendő volt a filmhez az, hogy nagydarab állat, meg hogy tud pokerface-t vágni, valamikor felhagyott a pankrátorkodással, lett belőle színész. De nyilván semmi végzettsége, előélete nincs.

Vagy ott volt Mick Jagger, a FreeJack c. filmben. Zenész, tudtommal ő se színész mégis szerepel a filmben. Sokat mondjuk ott se kellett alakítani...

Én is szívesen kipróbálnám magam színészként milyen lennék, csak úgy a semmiből, de mivel nem vagyok valami miatt is híres celeb, így az életbe esélyem sincs bekerülni.

2022. ápr. 13. 09:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet tévedek, de ha jól tudom Quentin Tarantinonak sincs ilyesmi végzettsége és milyen filmeket alkotott mégis?!

Ehhez érzék kell és baromi jó képzelőerő. A színészet pedig pusztán tehetség, szerintem azt igazán tanulni nem lehet.

A forgatókönyvírás, vágás, operatőrködés stb például szakmák, amiket lehet gyakorolni és fejlődni bennük.

2022. ápr. 13. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!