Eddig minden nagyobb torrent oldal tiltotta, hogy feltöltsék az "Elkxrtuk" című csodálatos magyar filmet?
Ma pedig feltöltötték mindenhova.
Ez mégis miért van?
Minden oldal szabályzatába belekerült ez a film, hogy tilos bármilyen formában feltölteni.
Na így már érthető...
Azért elég durva, hogy az alkotók az "illegális" oldalakat megkérik ilyesmire.
Mert annyira senki nem nézte hogy kár lett volna pazarolni rá a tárhelyet.
Gondolom most állami kötelezvényként fel KELLETT tölteni, hátha így megnézi valaki..
..de még így sem.. senki..
Ja remélték hátha megnézik a tv-ben :)
Iskolásokat vittek el moziba, hogy megnézzék a filmet és villogtak, hogy mekkora volt a nézettség...
egyes iskolákból 5-6 osztályt is fejenként 20 fővel...
Ma néztem meg ezt az 1 milliárd forintos csudát.
Hát nem voltam elragadtatva.
Sokszor azt sem tudtam mi van.
23 vagyok, így 2006-ban még igen fiatalka voltam, amikor ez történt. Szóval én abszolút nem voltam tisztában a részletekkel.
Csak annyival, hogy volt egy ülés, amit felvett valaki és kiszivárogtatták. Utána pedig káosz. Ennyi...
A film abszolút nem magyarázott, csak vonult előre én meg csak kapkodtam a fejem, hogy most ez ki, ez kivel van, mi merre hány méter.
Erről a filmről amúgy az olcsó lejárató kampányos YouTube reklámok jutottak eszembe. Így választások előttre volt direkt beidőzítve.
Egyszerű propaganda.
#6 Pontosan.
mondjuk én ezt anélkül is tudtam hogy megnéztem volna.
6
Ez a film az elfogult politikai propaganda iskolapéldája. Majd később talán tanítani fogják, hogy hogyan ne csináljunk megrendelésre filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!