Ténvleg lesz Csodálatos Parkerdő 3?
Nincs megerősítve, hogy Andrew filmjeit folytatják, én nagyon örülnék neki, a petíciót is aláírtam. :)
A Tom Hardy-s Venomot is talán jobban be lehet oda illeszteni, korban hasonlóbbak, egyébként is az MCU univerzumban - spoiler- csak egy pacát hagyott magából.
Ezzel a pacaelhagyással gondolom azt akarták elérni, hogy ne Hardy-t várjuk Holland ellen. Pedig megnézném ott is de ezzel úgy néz ki, hogy egy harmadik Eddie-re, vagy valaki másra lesz szükség. Lehet a felnövő Peternek behoznak egy új karaktert, olvastam azt is, hogy Flash Thompson lesz a helyi Venom. Még akár Ned is lehet, Peterre nem emlékszik, kicsit egymás ellen vannak valami mondvacsinált okból, aztán mondjuk a szimbióta tudásával valahogy visszajönnek az emlékei és jöhet az összeborulás. Végül is Holland ebben a filmben is szépen megjavított mindenkit, a végén majd Venommal is haverkodik.
Egyébként én a Deadpool-os képregényeket is nagyon szeretem, de Ryan Reynolds korban szintén nem megy Tom Hollandhoz, márpedig belőle még pacaelhagyással se lehet újat csinálni de ne is legyen ùj, ő Reynolds és kész. Ő Tobey-val egyidős de Garfielddal is megnézném. A kapcsolatuk jellege miatt Hollanddal nem működne, ő túl fiatal.
Tom Hollandból pedig csinálhatnak kis Vasembert, végül is Stark úgy néz ki, őt akarta utódjának. És akkor itt nem a Doc Ock által alapított vállalatba csöppenne bele, hanem Tonyéba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!