Ténvleg lesz Csodálatos Parkerdő 3?
Nem lenne rossz Hardy, de ezzel a besorolással elvették Venomtól azt, ami. Vérontó? Milyen vér?
Deadpool a vicces figura, az ő filmjei viccesek is és a vér is több van bennük, mint a Venomban. Márpedig ő azért mégsem egy rémisztő gyilkos szimbióta, mégsem kell gyerekfilmben bohóckodnia.
Nem azt mondom, hogy a Venom-filmek hangvétele sötét, de önmagában az emberek zabálásával való poénkodás és az ijesztő Venom-figura nem kompatibilis a családbarát MCU-val
Pont ez az, hogy ez a Venom kb bármivel kompatibilis a minőségen kívül, mert csak poénkodik (poénkodni próbál), de semmi durva nincsen benne. Egyáltalán semmi. Lehet azt is mondani, hogy csak a szája jár. Olyan, mint amikor az általános iskolás nyolcadikos nagynak hiszi magát, mert ő a legnagyobb a suliban. De ha felnőtt fejjel látunk egy 14 évest, mennyire más a helyzet. Na kb ez a Venom. Így fej leharapás, úgy kibelezés, ilyen vérengzés, olyan akármi.... Aztán nincs semmi, csak a bugyuta poénok, amiktől falnak megyek.
Itt kifejezetten érződik, hogy a pénz miatt pg13-as.
Ezt hol olvastad?
Egy linket tudsz küldeni?
Ezek után már biztosra vehetjük, hogy Venom valahol találkozni fog valamelyik Pókemberrel és a sikerek miatt lehet, hogy Garfield is kap új filmet. Aminek nagyon örülnék. :D
A paca miatt gondolom az a terv, hogy Holland új Venomot kap, Tom Hardy pedig összecsaphatna Garfielddal. Bár mivel ez a Venom pozitív karakter így akár haverkodás is lehet a vége, Hollandnak pedig jut egy gonosz Venom - aki az MCU miatt ugyanúgy csak szájhős lesz.
Tobey a legjobb Pókember. Mikor Angliában egy szar kifőzdében melóztam, hamar felmondtam a főnöknek mert nem bírtam azt a hajtást, a főnök meg azzal jött, hogy éppen teltház van most nem léphetek le erre azt mondtam I missed the part where that's my problem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!