Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ténvleg lesz Csodálatos...

Ténvleg lesz Csodálatos Parkerdő 3?

Figyelt kérdés
Felroppentek olyan hírek, hogy a Nincs hazaút remek fogadtatása után érdemes lenne mindhárom Parkerdő történetét folytatni. És egy belsős a Sony-nál állítótal azt is elárulta, hogy a Csodálatos P. volna következő projektjük.

2021. dec. 22. 17:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne rossz Hardy, de ezzel a besorolással elvették Venomtól azt, ami. Vérontó? Milyen vér?

Deadpool a vicces figura, az ő filmjei viccesek is és a vér is több van bennük, mint a Venomban. Márpedig ő azért mégsem egy rémisztő gyilkos szimbióta, mégsem kell gyerekfilmben bohóckodnia.

2021. dec. 22. 22:55
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem azt mondom, hogy a Venom-filmek hangvétele sötét, de önmagában az emberek zabálásával való poénkodás és az ijesztő Venom-figura nem kompatibilis a családbarát MCU-val

2021. dec. 22. 23:52
 13/19 anonim ***** válasza:
Az vagyok akit lepontoztak. Nem is tudom megérteni,hogy nem létező karakterek valakikből annyi indulatot kihoznak,hogy lepontozzák a másikat ez miatt . Na mind 1. Nem lényeg. Annyit reagálok ,hogy én soha nem fogom már megnézni a venom 1-2 részét. Borzalmasan rosszak főleg a második rész. Carnage háttt pocsék lett. ÉS ILYEN FILM TAROL A MOZIPÉNZTÁRAKNÁL ! BORZALOM
2021. dec. 23. 08:29
 14/19 anonim ***** válasza:

Pont ez az, hogy ez a Venom kb bármivel kompatibilis a minőségen kívül, mert csak poénkodik (poénkodni próbál), de semmi durva nincsen benne. Egyáltalán semmi. Lehet azt is mondani, hogy csak a szája jár. Olyan, mint amikor az általános iskolás nyolcadikos nagynak hiszi magát, mert ő a legnagyobb a suliban. De ha felnőtt fejjel látunk egy 14 évest, mennyire más a helyzet. Na kb ez a Venom. Így fej leharapás, úgy kibelezés, ilyen vérengzés, olyan akármi.... Aztán nincs semmi, csak a bugyuta poénok, amiktől falnak megyek.

Itt kifejezetten érződik, hogy a pénz miatt pg13-as.

2021. dec. 23. 09:52
 15/19 anonim válasza:

Ezt hol olvastad?

Egy linket tudsz küldeni?

2021. dec. 25. 18:32
 16/19 anonim válasza:
Úgy nagyon csalódott voltam, amikor a no way home végén Hardy visszakerükt a saját univerzumába. Mert tulajdon képpen csak azért rángatták át egy másik iniverzumba kemény 1-1,5 napra, hogy ott hagyjon magából egy darabot, és ne kelljen megint azt a storyt adni venomnak, hogy az űrből jött. Mint ahogy a 3. Pókemberrel csinálták, már elengedték annak a bemutatását, hogy hogyan lett pókember
2021. dec. 31. 10:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Minek kellene megmutatni újra és újra ugyanazt a sztorit? Ez pont, hogy pozitívum.
2021. dec. 31. 12:28
 18/19 anonim ***** válasza:

Ezek után már biztosra vehetjük, hogy Venom valahol találkozni fog valamelyik Pókemberrel és a sikerek miatt lehet, hogy Garfield is kap új filmet. Aminek nagyon örülnék. :D

A paca miatt gondolom az a terv, hogy Holland új Venomot kap, Tom Hardy pedig összecsaphatna Garfielddal. Bár mivel ez a Venom pozitív karakter így akár haverkodás is lehet a vége, Hollandnak pedig jut egy gonosz Venom - aki az MCU miatt ugyanúgy csak szájhős lesz.

2021. dec. 31. 13:12
 19/19 anonim ***** válasza:

Tobey a legjobb Pókember. Mikor Angliában egy szar kifőzdében melóztam, hamar felmondtam a főnöknek mert nem bírtam azt a hajtást, a főnök meg azzal jött, hogy éppen teltház van most nem léphetek le erre azt mondtam I missed the part where that's my problem.

https://www.youtube.com/watch?v=pJTGAtLH7Hw

2022. jan. 10. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!