Most,hogy Tobey és Andrew pókemberek szerepeltek az új részben mennyi az esélye annak,hogy folytatják az ő szériáikat ? Lesz eredeti Pókember és csodálatos pókember folytatás ?
Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 19:53
3/18 A kérdező kommentje:
Miért nem folytatják az ő szériáikat ? Én jobban szerettem a tobey és andrew pókiszériákat. Most,hogy láttuk őket az mcu-ban az jött le,hogy folytathatják a jövőben.
2021. dec. 16. 20:23
4/18 anonim válasza:
ha jól tudom a Tobey Maguires pókembert azért nem folytatták mert a sony nagyon beleszólt ezért lett a harmadik rész is gyenge mert a sony erőltette hogy ne csak egy főgonosz legyen benne és a rendező Sam Raimi inkább azt mondta hogy ha nem hagyják őt dolgozni akkor befejezte.
Andrew Garfield pókembere meg az MCU döntése miatt lett törölve, ott még volt tervezve két film
5/18 anonim válasza:
Tobey sztoriját nem bánom, ha nem folytatják, viszont Andrew Garfield Pókembere nagyon megérdemelne egy harmadik részt.
6/18 anonim válasza:
Ez így pár nappal a premier után rohadt spoileres…
7/18 anonim válasza:
#6 nem az mert már fél éve az előzetesekben is belettek mutatva hogy benne lesznek
8/18 anonim válasza:
Mutass egy előzetest amiben szerepel ez a két színész. Várom
9/18 anonim válasza:
Tehát a lepontozás az ment, de előzetest nem tudtatok mutatni:D
10/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki adott a gyíknak el talpast :D
2021. dec. 20. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!